Antonio Banderas se iubeşte cu Sharon Stone?

26 iunie, 2014

Contactmusic.com aruncă bomba: cei doi actori ar avea o relaţie şi s-ar afişa împreună nestingheriţi la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani.

Contactmusic.com aruncă bomba: cei doi actori ar avea o relaţie şi s-ar afişa împreună nestingheriţi la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani.

După anunţul divorţului său, nu ne-am închipuit niciun moment că Banderas e genul de bărbat care ar prefera singurătatea. Dar nici că va trece atât de rapid în patul altei actriţe de Hollywood, şi încă una faţă de care ţi se activează orice „Instinct primar“!

Cert este că între Banderas (53) şi Stone (56) există „o atracţie“ evidentă, confirmată de apropiaţii lor. Şi, tot potrivit acestora, cei doi preferă să adopte „o abordare foarte relaxată“ în ultimele zile, care ar putea să îi ducă spre o posibilă relaţie de cuplu.

„Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relaţia lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracţia dintre ei există“, a declarat o sursă pentru contactmusic.com.

Potrivit presei americane, Antonio Banderas şi Sharon Stone - care s-a despărţit de iubitul ei, Martin Mica, anul trecut - intenţionează să plece împreună într-o vacanţă în luna iulie.

„Antonio şi Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanţă împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriţi de câte două ori şi acum vor doar să se distreze“, a adăugat aceeaşi sursă.

Melanie Griffith, care are o fiică în vârstă de 17 ani, Stella, cu Antonio Banderas, spune că se simte destul de „ciudat“ atunci când se gândeşte la posibila nouă relaţie a acestuia, dar crede că amândoi trebuie să meargă mai departe şi să îşi continue vieţile.

„Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor. Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună“, a declarat aceeaşi sursă, citată de ediţia britanică a revistei „Grazia“.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson, iar al treilea mariaj a fost cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Sharon Stone a fost şi ea căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984 - 1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg