Are o nouă iubită? Colin Farrell, surprins alături de o femeie misterioasă!

28 ianuarie, 2016
colin farrell hepta 2268615 jpg jpeg

Ne întrebam de-o vreme ce se mai întâmplă în viaţa amoroasă a simpaticului Colin Farrell, şi iată că a venit şi răspunsul. Celebrul actor a fost văzut în compania unei domnişoare misterioase chiar ieri.

Au luat prânzul la ”La Conversacion” în West Hollywood

Deja ne făceam griji că actorul nu mai e la fel de fermecător ca înainte, căci a trecut destul timp de când n-am mai auzit că ar avea o iubită. Ei bine, ieri, ne-am convins că viaţa actorului este la fel de palpitantă ca întotdeauna, după ce paparazzi l-au surprins de mână cu o brunetă tinerică, în West Hollywood.

Se pare că cei doi au luat prânzul într-un restaurant foarte în vogă în Los Angeles County, şi-au plecat de acolo ţinându-se de mână. O imagine cât se poate de elocventă, am spune noi, pe care actorul nici dacă ar vrea n-ar putea să o conteste.

Au ieşit ţinându-se de mână

Ei bine, dacă pe Colin îl ştim, şi n-avem niciun dubiu că este foarte cool, tânăra domnişoară care îl acompania ne-a surprins chiar foarte plăcut! Desigur, nu-i cunoaştem identitatea încă, dar ce-am văzut ne-a convins că e o partidă bună pentru actor, care, de altfel, a declarat că nu are un tipar pentru o posibilă iubită: ”să fie o fiinţă umană”.

Nu-i cunoaştem, deocamdată, identitatea tinerei

Dar să revenim la domnişoara în cauză. Tinerică, subţirică, îmbrăcată într-o ţinută casual, ideală pentru o întâlnire cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Colin Farrell a avut doar câteva relaţii oficiale! Una cu artista Amelia Warner (iulie-noiembrie 2001), alta cu Kim Bordenave (2002-2003) şi una cu Alicja Bachleda-Curus (2009-2010). Totuşi, s-a zvonit că ar afi avut legături amoroase cu Britney Spears, Nicole Narain, Josie Maran, Angelina Jolie, Maeve Quinlan şi cu Demi Moore. Actorul are şi doi copii. Unul cu Kim Bordenave, născut în 2003, şi altul cu Alicja Bachleda-Curus, născut în 2009.

Sursa foto: Hepta