Arnold este nimfoman?

21 noiembrie, 2010

Faimos pentru dezvăluirile şocante despre vieţile starurilor, jurnalistul Ian Halperin susţine că fostul şef al Californiei este un dependent de sex notoriu. După ce a scris o carte despre Angelina Jolie, noua ţintă a lui Halperin este Arnold Schwarzenegger (63), a cărui viaţă a intrigat prin tripla sa perfor­manţă: în culturism, actorie şi politică. După investigaţii extinse în

Faimos pentru dezvăluirile şocante despre vieţile starurilor, jurnalistul Ian Halperin susţine că fostul şef al Californiei este un dependent de sex notoriu.

După ce a scris o carte despre Angelina Jolie, noua ţintă a lui Halperin este Arnold Schwarzenegger (63), a cărui viaţă a intrigat prin tripla sa perfor­manţă: în culturism, actorie şi politică. După investigaţii extinse în Austria, ţara natală a ac­torului, jurnalistul a ieşit la rampă cu o bombă de presă: „Tiger Woods e Fecioara Maria pe lângă Arnold. Tipul e un dependent de sex notoriu. Să descoperi femei care să recunoas­că faptul că s-au culcat cu el e ca şi cum ai că­uta zăpadă în Toronto în februarie.“ E declaraţia cu care Halperin îşi promo­vează acum noua carte, „Guvernatorul“.

Asta după ce, în septembrie, dezvăluia că Arnie ar fi petrecut două ore fierbinţi cu o tânără voluptuoasă, la reşedinţa lui Hugh Hefner. Sursa jurnalistului e o femeie care l-ar fi văzut pe impunătorul guvernator retrăgân­du-se tiptil (dacă aşa ceva e posibil!) cu o blon­dă planturoasă, în timpul unei petreceri găz­duite de Hugh acum patru ani! Setea cu care Halperin loveşte în imaginea Terminatorului ar putea avea o explicaţie de ordin personal: el este fiul unui supravieţuitor al Holocaustului, în vreme ce tatăl lui Arnie a fost un admirator al lui Adolf Hitler şi membru al Partidului Na­zist. Controversat din cauza surselor sale, une­ori îndoielnice, Halperin nu pare să-şi ascundă însă aversiunea faţă de actor. Ba chiar mărturi­seşte că a plâns în timpul anchetei din Austria.

Pe de altă parte, momentul publicării cărţii e cel puţin ciudat. Man­datul lui Arnold de guvernator al Californiei a expirat chiar la începutul acestei luni, după şapte ani în care a ocupat înalta funcţie. Starul a anunţat că se gândeşte să revină la actorie. Iar acuzaţia de dependenţă de sex poate fi fatală pentru un politician. Nu şi pen­tru un actor! Halperin ar fi putut lovi oricând în cei şapte ani care s-au scurs. Acum nu poate decât să-l ajute pe Terminatorul de vâr­sta a treia să redevină eroul de pe marele ecran „care încă mai poa­te“. Autorul explică însă că a vrut să-şi publice tomul mai devreme, dar oame­nii guvernatorului l-au împiedicat. Dacă ad­mitem că Arnie a mai călcat strâmb, printre aceşti „oameni“ s-o fi numărat însăşi soţia lui, Maria Shriver? Ştim doar că femeile din fami­lia Kennedy îşi acoperă soţii infideli!

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg