Ashlee Simpson e însărcinată cu primul copil al lui Evan Ross

19 decembrie, 2014
ashlee simpson evan si diana ross jpeg

Dacă ştirea va fi confirmată şi de viitorii părinţi, înseamnă că marea legendă a muzicii, Diana Ross, va fi bunică pentru a treia oară, la 70 de ani. Cel mai tânăr fiu al ei, Evan, şi nora sa Ashlee vor fi părinţii primului lor copil împreună, la doar 4 luni de când s-au căsătorit!

Dacă ştirea c[ Ashlee e însărcinată va fi confirmată şi de viitorii părinţi, înseamnă că marea legendă a muzicii, Diana Ross, va fi bunică pentru a treia oară, la 70 de ani. Cel mai tânăr fiu al ei, Evan, şi nora sa vor fi părinţii primului lor copil împreună, la doar 4 luni de când s-au căsătorit!

Se pare că mai multe publicaţii străine au confirmat că sora Jessicăi Simpson, în vârstă de 30 de ani, a rămas însărcinată de curând, aşa cum îşi şi doreau tinerii însurăţei. Deşi Ash are deja un fiu de 6 ani, Bronx, făcut cu fostul soţ Pete Wentz, Evan este cât se poate de entuziasmat că va mai avea grijă de un copil în familie. Chiar luna trecută, tânărul actor de 26 de ani mărturisea că abia aşteaptă să devină tată şi că el şi cântăreaţa lucrează la asta: “Mi-ar plăcea mult să am copii. Cât mai mulţi cu putinţă!. M-am însurat, am scos noi piese şi joc în «Hunger Games». A fost un an minunat.”, a spus fiul Dianei pentru “E!Online”.

Ashlee Simpson şi Evan Ross, părinţi la doar câteva luni de la nuntă!

image

Vestea că Ashlee Simpson e însărcinată nu a fost confirmată de cei doi viitori părinţi, însă mai multe surse au confirmat. În orice caz, o informaţie care cu siguranţă îi găseşte mai fericiţi ca oricând pe cele două vedete, de Sărbători! Mai ales când şi sora mai mare a cântăreţei, Jess, are şi ea 2 copii mici cu soţul Eric Johnson – u care s-a căsătorit tot anul acesta: o fetiţă, Maxwell, şi un băieţel, pe nume Ace Knute.

Deşi tânăr, cuplul căsătorit în 31 august anul acesta s-a cunoscut acum un an şi jumătate. Evan a cerut-o de nevastă pe Ashlee în ianuarie, într-o vacanţă în Hawaii, ca 8 luni mai târziu, să-şi jure iubire veşnică în casa Dianei Ross – care a şi oficiat ceremonia!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg