Ashton Kutcher a înşelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

10 iulie, 2017
Exclusive    Ashton Kutcher Out For A Jog In Hollywood jpeg

În weekend, o publicaţie străină a relatat că Ashton Kutcher a înşelat-o pe soţia sa, actriţa Mila Kunis, cu o tânără brunetă, a cărei identitate e necunoscută. Surpriza? Actorul n-a lăsat lucrurile aşa şi a luat o poziţie oficială, prin intermediul contului său de Twitter.

Mila şi Ashton au împreună doi copii

Ashton Kutcher a fost surprins la sfârşitul lunii trecute urcând la bordul unui avion privat alături de o tânără domnişoară, cu care a şi sosit la aeroport. După cum era de aşteptat, presa de scandal, mai exact publicaţia „Star”, care a intrat în posesia fotografiilor obţinute de un paparazzo vigilent, a speculat că bruneta în cauză este, de fapt, amanta lui Ashton, cu care acesta a plecat într-o escapadă amoroasă.

image

Ei bine, conştient de impactul acestei informaţii apărute în presă, Ashton a ţinut să ia măsuri, preferând să spună adevărul chiar el. Actorul în vârstă de 39 de ani a precizat public, prin intermediul contului lui de Twitter, că femeia în cauză era o verişoară, nicidecum vreo femeie cu care a plecat el în vacanţă. ”Ar fi trebuit să o auziţi pe Mila cât de supărată era că am petrecut ziua cu verişoara noastră. Îmi pare rău, mătuşă Jodie pentru lipsa de integritate a acestor publicaţii”, a menţionat Ashton.

Ashton Kutcher a fost căsătorit 6 ani cu Demi Moore

Amintim că Ashton şi Mila sunt împreună din 2015, anul trecut ajungând şi la altar. Cei doi au o fetiţă şi un băieţel, Wyatt şi Dmitri. Anterior, Ashton a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în urma unor zvonuri privind infidelitatea actorului.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg