Ashton Kutcher, infidel în relaţia cu Mila Kunis?

31 octombrie, 2014

Mila kunis şi logodnicul său Ashton Kutcher au devenit părinţii unei fetiţe la sfârşitul lunii septembrie, anul acesta. La o lună de la fericitul eveniment, iată că deja au apărut zvonuri privind infidelitatea lui Ashton. Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani

Mila kunis şi logodnicul său Ashton Kutcher au devenit părinţii unei fetiţe în septembrie, anul acesta. La o lună de la fericitul eveniment, iată că deja au apărut zvonuri privind infidelitatea lui Ashton.

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, şi-au început relaţia în aprilie 2012, la aproape un an după ce Ashton s-a separat de soţia sa. Celebrul actor a semnat actele divorţului de Demi Moore în noiembrie 2013.

Deşi apele păreau că s-au linştit pentru cuplul Mila şi Ashton, odată cu venirea pe lume a fetiţei lor, pe nume Wyatt Isabelle, iată că ies la suprafaţă informaţii care le-ar putea pune în pericol fericirea.

Se pare că, Ashton ar fi înşelat-o pe Mila în primele lor luni de relaţie. Femeia care i-ar fi sucit minţile actorului este Linn Massinger, o blondă de profesie make-up artist. Idila dintre Ashton şi Linn pare să se fi consumat în iulie, la două luni după apariţia publică a actorului cu Mila. Întrebată fiind de o publicaţie americană cum s-au petrecut lucrurile, Linn a declarat că totul s-a petrecut natural: “El (n.r. Ashton Kutcher) doar m-a luat de mână şi m-a dus în apartamentul său.”. Mai mult de atât, Linn a precizat că şi-a petrecut toată noaptea în apartamentul vedetei şi că acesta n-a menţionat-o deloc pe Mila în timpul petrecut împreună.

O altă sursă a declarat altei publicaţii americane că i-a văzut pe cei doi sărutându-se şi mai apoi, urcând către apartamentul lui Ashton. “După o vreme, când celelalte persoane au început să plece, Ashton a dus-o pe Linn într-un loc mai retras. Au început să se sărute, şi apoi, lucrurile au început să se înfierbinte.”

N-ar fi pentru prima dată când Ashton şi-a înşelat partenera. În 2011, el a fost acuzat că a înşelat-o pe Demi cu o altă blondă, pe nume Sara Lean, într-un hotel din San Diego. Escapada a avut loc chiar în weekendul în care se împlineau şase ani de la căsătoria lui cu Demi Moore.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg