Atenţie, scene reale de sex! Vedete care au mers până la capăt pe platoul de filmări

19 ianuarie, 2017
basic instinct original jpeg

Au intrat atât de mult în pielea personajului pe care l-au interpretat, încât n-au mai simulat nimic, ci au respectat întocmai scenariul, pentru un plus de credibilitate. Iată actorii care au făcut sex pe bune în filme!

Michael Douglas & Sharon Stone în Basic Instinct

image

„Instinct primar” este faimos pentru scena în care Sharon Stone şi-a încrucişat picioarele în timpul unei investigaţii poliţieneşti şi a oferit privitorilor o privelişte inedită din simplul motiv că nu purta lenjerie intimă... Totuşi această secvenţă nu este nici pe departe la fel de fierbinte ca cele în care cele două personaje principale fac sex. Şi asta pentru că cei doi actori, Michael Douglas şi Sharon Stone, n-au mimat nimic, ci au respectat ad litteram scenariul şi indicaţiile regizorului, pentru a da credibilitate scenelor. N-o spunem noi, ci foşti membrii ai echipei de producţie a peliculei din 1992.

Robert Pattinson în Little Ashes

image

În acest film, există o secvenţă în care Robert Pattinson îşi oferă singur plăcere. Actorul britanic şi-a dorit să fie cât mai reală scena, motiv pentru care masturbarea s-a petrecut cu adevărat. Vorba lui, ce rost are să te prefaci în asemenea momente?! Chiar aşa! „Faţa pe care o fac când simt plăcerea sexuală este acum înregistrată pe peliculă pe veci”, a declarat mai în glumă, mai în serios Robert. Oooo, da!

Mickey Rourke & Carre Otis în Wild Orchid

image

Adevărul e că mulţi considerau că cei doi protagonişti s-au apropiat pe bune unul de altul la filmări sau cel puţin sperau una ca asta, atât de veridice par scenele de sex din acest film! Există voci – din echipa de producţie a peliculei – care susţin că n-a fost vorba de actorie în “Orhideea sălbatică”, nici vorbă! Atracţia dintre cei doi a existat cu adevărat, Mickey şi Carre mergând până la capăt cu scenele din dormitor.

Halle Berry & Billy Bob Thornton în Monster's Ball

image

Scena de seducţie dintre Halle Berry şi Billy Bob Thornton este atât de sexy, încât i-a adus actriţei o statuetă Oscar pentru cea mai bună interpretare. Dar nu pentru talentul ei actoricesc ar trebui premiată frumoasa vedetă. Se zvoneşte că secvenţa este atât de convingătoare tocmai pentru că este reală, nimeni n-a simulat nimic.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg