Au rupt logodna

11 august, 2010

Cuplurile hollywoodiene afişează întotdeauna fericirea deplină şi, cu toate astea, câteva dintre ele şi-au încheiat relaţia amoroasă. Unele perechi faimoase erau pe cale de a-şi uni destinele când şi-au anulat brusc şi aparent inexplicabil planurile de nuntă. Julia Roberts şi Kiefer Sutherland organizaseră o nuntă ca-n poveşti. Sute de invitaţi de mâna întâi de la Hollywood aveau să petreacă până-n zori la petrecerea de după cununia cuplului de actori. Dar planurile celebrilor participanţi au fost schimbate cu numai trei zile înainte de nuntă chiar de viitoarea mireasă. Motivul a fost comportamentul prea îndrăzneţ al lui Kiefer, care se pare că a preferat zilele acelea, în 1991, compania unei stripteuze pe nume Raven. Aşadar presupusa infidelitate a actorului a pus capăt poveştii de dragoste dintre cei doi actori.

Cuplurile hollywoodiene afişează întotdeauna fericirea deplină şi, cu toate astea, câteva dintre ele şi-au încheiat relaţia amoroasă. Unele perechi faimoase erau pe cale de a-şi uni destinele când şi-au anulat brusc şi aparent inexplicabil planurile de nuntă.

Julia Roberts şi Kiefer Sutherland organizaseră o nuntă ca-n poveşti. Sute de invitaţi de mâna întâi de la Hollywood aveau să petreacă până-n zori la petrecerea de după cununia cuplului de actori. Dar planurile celebrilor participanţi au fost schimbate cu numai trei zile înainte de nuntă chiar de viitoarea mireasă. Motivul a fost comportamentul prea îndrăzneţ al lui Kiefer, care se pare că a preferat zilele acelea, în 1991, compania unei stripteuze pe nume Raven. Aşadar presupusa infidelitate a actorului a pus capăt poveştii de dragoste dintre cei doi actori.

Se pare că Brad Pitt a cerut-o în căsătorie pe iubita sa din 1996, Gwyneth Paltrow, în timp ce sărbătoreau anul acela Ziua Recunoştinţei. Actorul era în toiul filmărilor pentru pelicula „Şapte ani în Tibet”, când s-a hotărât să-şi petreacă tot restul vieţii împreună cu colega sa de platou de la „Seven”. Cele două staruri trebuia să-şi unească cât de curând destinele, dar, în schimb, au rupt logodna în iunie 1997, fără să dea prea multe explicaţii. Doar au declarat că decizia separării a fost luată de comun acord şi că au rămas pe mai departe buni prieteni.

Relaţia lui

a fost cât se poate de intensă. Povestea de iubire dintre cele două vedete a început în 2002, iar un an mai târziu actorii erau deja preferaţii presei mondene. Cuplul Bennifer pregătea deja nunta, dar ştirea că Affleck s-a distrat de minune într-un club de striptease a înfuriat-o la culme pe Jennifer, care a şi vrut să anuleze nunta. Dar cântăreaţa s-a mai gândit puţin şi n-a recurs la decizii categorice. Mai mult de-atât, a stabilit împreună cu logodnicul ei data mult aşteptatului eveniment şi a trimit sute de invitaţii colegilor ei faimoşi din Cetatea Filmului. Dar, cu trei zile înainte, a renunţat să mai facă pasul cel mare. Jennifer şi Ben au rămas logodiţi până în ianuarie 2004, când s-au despărţit definitiv.

Am fi putut băga mâna-n foc că

aveau să trăiască fericiţi împreună până la adânci bătrâneţe. S-au îndrăgostit unul de celălalt în toamna lui 2003, apoi cântăreaţa i-a dedicat lui Lance un album întreg, a pozat în rochie de mireasă pentru o revistă şi a aşteptat cuminţică până când sportivul a devenit un bărbat liber (divorţul lui de Kristin Richard s-a finalizat în septembrie 2003). Cu toate astea, Sheryl nu a primit niciun inel de logodnă din partea lui. Şi mai mult de atât, s-au separat la începutul anului 2006.

păreau perechea perfectă. La finele lui 2003, după cinci ani de relaţie amoroasă, cei doi actori s-au logodit. Şi când dădeau impresia că erau mai fericiţi ca niciodată, au rupt logodna în martie 2005. La doar opt săptămâni de la separarea celor doi, Katie s-a îndrăgostit lulea de Tom Cruise. Şi până în iunie, Holmes şi Cruise erau deja în drum spre altar.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg