Au uitat de unde au venit! Staruri care şi-au ascuns, ruşinate, originea

5 februarie, 2019
7 gettyimages 52003319 jpg jpeg

În loc să se mândrească cu moştenirea lor “exotică”, aceste vedete şi-au ascuns originile şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă să devină altcineva decât era trecut în certificatul lor de naştere. Cine s-a ruşinat cu provenienţa lor?

Raquel Welch şi-a ascuns originea boliviană

Legendara actriţă care a făcut senzaţie în bikini-ul ei de blană purtat în filmul One Million Years B.C. este de origine boliviană. Da, ştiu, aproape nimeni nu ştie lucru acesta şi asta pentru că frumoasa vedetă a făcut tot ce-a putut pentru a-şi ascunde provenienţa.

image

În perioada în care încerca să devină un nume cunoscut la Hollywood, Raquel a fost sfătuită să se prezinte lumii întregi ca o femeie albă, pentru a avea o şansă reală să devină o celebritate. De fapt, nu numai că a fost sfătuită, dar i s-a pus în vedere, de către studiourile cinematografice care au luat-o sub aripa lor protectoare şi au transformat-o într-un star hollywoodian, că numai ascunzându-şi provenienţa va putea răzbi în Cetatea Filmului. Iar ea nu s-a opus deloc!

image

Singura vestea bună e că, în ultima perioadă, când deja întregul mapamond ştie cine este Raquel Welch, actriţa a început să se mândrească cu faptul că este de oginine boliviană. Nu e niciodată prea târziu, nu?

Charlie şi Martin Sheen şi-au schimbat numele ca să nu mai pară de origine hispanică

image

Cine ar fi crezut că Martin Sheen este, de fapt, Ramon Antonio Gerardo Estevez?? Şi tocmai pentru că legendarul actor avea un nume mult prea spaniol pentru Hollywood (din cauza căruia nu reuşea să primească prea multe roluri), acesta şi-a luat un nume de scenă, care i-a facilitat celebritatea.

Martin Sheen alături de fiul care s-a mândrit cu originea sa

image

Iar fiul lui, Charlie Sheen, i-a călcat pe urme fără să ezite şi şi-a schimbat şi el numele din buletin. Pe de altă parte, fratele lui Charlie, Emilio Estevez, şi-a păstrat numele din certificatul de naştere şi chiar s-a mândrit peste tot cu originea lui hispanică. Şi, surprinzător sau nu, a reuşit şi el să dea lovitura în Cetatea Filmului!

Rita Hayworth a devenit albă peste noapte

image

Margarita Cansino, fiica unei dansatoare de flamenco, şi-a dorit o carieră actoricească, dar Hollywood-ul era un loc cât se putea de rasist prin anii ’30, când dădea ea târcoale studiourilor cinematografice, şi nu i-a dat prea multe şanse de izbândă. De fapt, a refuzat-o fără să clipească pe motiv că era “prea exotică”.

image

Atunci Margarita i-a promis lui Larry Crohn, şeful Columbia Pictures, că va face orice pentru a i se da şansa să-şi îndeplinească visul. Ceea ce s-a şi întâmplat! Cansino şi-a schimbat numele în Rita Hayworth şi a acceptat să facă numeroase proceduri chirurgicale, costisitoare şi dureroase, care i-au schimbat destul de mult fizionomia. Mai mult, Margarita şi-a albit până şi tenul, pentru a părea mai deschisă la culoare decât era ea din naştere. Astfel, Rita s-a transformat într-o roşcată irezistibilă şi a devenit una dintre cele mai emblematice actriţe de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg