Avea dureri atât de mari, încât sinuciderea i se părea singura soluţie! Cum a ajuns George Clooney într-o situaţie atât de disperată?

17 aprilie, 2019
9 gettyimages 490874178 jpg jpeg

Este unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene şi are o viaţă pe care cu toţii o invidiem, însă trecutul faimosului actor nu este lipsit de momente dramatice, care l-au adus chiar în pragul sinuciderii.

Cine ar fi crezut că viaţa lui George Clooney nu este pur şi simplu ideală? Cine şi-ar fi închipuit că a trecut şi el, ca restul oamenilor obişnuiţi din lumea asta, prin clipe de coşmar? Ei bine, chiar asta s-a întâmplat! Starea în care s-a aflat, la un moment dat, actorul a fost atât de insuportabilă, încât vedeta ajunsese să se gândească să-şi ia singur viaţa pentru a scăpa de suferinţă.

gettyimages 603148480 jpg jpeg

De fapt, George era să moară într-un accident petrecut pe platoul de filmări de la pelicula Syriana, în 2005. Din fericire, a scăpat cu viaţă, însă ce viaţă e cea în care durerile crunte sunt constante şi atât de greu de suportat?!

În timp ce filma pentru Syriana, Clooney şi-a rupt coloana vertebrală, iar, în urma unui accident atât de grav, actorul a fost dus de urgenţă la Camera de gardă a celui mai apropiat spital din zonă. Acolo a fost prealuat de urgenţă de o echipă medicală competentă şi tratat cu cea mai mare responsabilitate şi grijă. Însă un impact atât de serios asupra coloanei lui vertebrale n-avea cum să nu lase urmări greu de îndurat…

gettyimages 1097926510 jpg jpeg

Astfel, Clooney a suportat dureri crunte, care l-au adus în pragul disperării. “Stăteam întins în patul meu de spital, cu perfuzia în braţ, incapabil să mă mişc şi cu nişte dureri de cap atât de mari, încât aveam impresia că făceam un accident vascular cerebral. După trei săptămâni de îndurat dureri atât de mari, ajunsesem să mă gândesc: <Cred că e timpul să fac ceva drastic legat de situaţia în care sunt...>”, a declarat starul hollywoodian ani mai târziu.  

gettyimages 1128960129 jpg jpeg

“Ajunsesem să mă gândesc că nu pot trăi aşa, că ceea ce experimentam eu nu era viaţă”, a adăugat cel care fusese atât de afectat de accident, încât ajunsese să scoată pe nas tot felul de fluide din coloana lui vertebrală. “Ca să înţelegeţi mai bine situaţia mea de-atunci, îmi petreceam zilele şi nopţile gândindu-mă cum pot eu supravieţui tuturor chestiilor care mi s-au întâmplat. Şi dacă merită să supravieţuiesc…”  

Clooney avea deja un plan prin care urma să-şi ia viaţa, dar avea, de asemenea, dubii legate de curajul de a-şi pune în practică planul. În timp ce îşi cântărea, cu mare responsabilitate, opţiunile, George a apelat la alcool pentru a mai uita de durerile mari pe care le suporta.

gettyimages 841921804 jpg jpeg

Intervenţia chirurgicală pe care a făcut-o la acea vreme i-a redat mobilitatea actorului şi i-a rezolvat, în mare, problema medicală pe care o avea. Însă, până-n ziua de azi, Clooney mai are dureri de cap, care-l indispun pe moment. Totuşi, chiar şi aşa, migrenele nu-l mai aduc în pragul disperării, când îşi dorea să apeleze la gesturi extreme pentru a-şi încheia suferinţa fizică.

gettyimages 969605776 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg