Avril Lavigne divorţează deja, la un an de la nuntă?

18 septembrie, 2014
article 2712648 202a6b0100000578 311 634x822 jpeg

Umblă vorba că artista de 29 de ani şi soţiorul ei, solist al trupei Nickelback, şi-ar spune deja adio după 14 luni de la nuntă. Cuplul ar fi în pragul divorţului, după cum afirmă unele surse, iar faptul că nu au mai fost văzuţi împreună accentuează zvonurile despărţirii. Ar fi păcat, însă, ca Avril să mai treacă printr-un divorţ,

Umblă vorba că artista de 29 de ani şi soţiorul ei, solist al trupei Nickelback, şi-ar spune deja adio după 14 luni de la nuntă. Cuplul ar fi în pragul divorţului, după cum afirmă unele surse, iar faptul că nu au mai fost văzuţi împreună accentuează zvonurile despărţirii.

Ar fi păcat, însă, ca Avril să mai treacă printr-un divorţ, după ce a mai fost căsătorită timp de 4 ani cu Deryck Whibley, tot un rocker al adolescenţilor. Cei doi artişti se speculează că duc deja vieţi separate, deşi, la aniversarea de un an de căsnicie, romanticul rocker i-a oferit un imens inel cu diamant de 17 carate!

“S-a sfârşit”, a mărturisit un membru al anturajului celor două vedete. “Chad a fost un nesimţit în discuţiile cu Avril şi în general este aşa cu oamenii. Mulţi dintre prietenii ei nu îl suportă. A spus deja oamenilor prin Los Angeles că vor divorţa”... Mai mult, pe 29 august, la Chateau Marmont, Avril a petrecut alături de prietenele ei fără a purta inelul primit de la soţul ei. Semn că sunt probleme in paradis?

Nu i-am mai văzut din iulie, când Avril a postat poza cu soţul ei şi cu masivul inel cu diamant pe deget, la aniversarea lor, pe Twitter – cu mesajul: “Nu-mi vine să cred că sărbătorim un an de căsnicie. Wow, îmi iubesc soţul”. Dar în mod misterios, Avril a şters postarea.

Din fericire, înţelegem de la surse diverse că nu au de gând să renunţe aşa uşor la mariajul lor. “Nu există un moment anume în care vor divorţa”, a mai adăugat o sursă pentru Us Weekly.

Ce-i drept, dacă ne gândim că Chad (39) a cerut-o de nevastă pe blonda de 29 de ani la doar o lună de când se întâlneau, este de înţeles că graba, uneori, strică treaba. În orice caz, sperăm să-şi mai acorde o şansă.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg