Barack Obama a fumat marijuana?

29 mai, 2012

Aflat în plină campanie electorală pentru un nou mandat, preşedintele american este acuzat că le-a ascuns alegătorilor săi faptul că în tinereţe consuma frecvent marijuana.

Aflat în plină campanie electorală pentru un nou mandat, preşedintele american este acuzat că le-a ascuns alegătorilor săi faptul că în tinereţe consuma frecvent marijuana.

Potrivit postului american de televiziune ABC, actualul preşedinte al Statelor Unite nu are un trecut fără pată, aşa cum vrea să se creadă. Se pare că în anii tulburi ai tinereţii, mai precis în liceu, Barack Obama fuma marijuanaa cu prietenii.

Informaţia a apărut într-o carte biografică despre actualul preşedinte al SUA, intitulată „Barack Obama: The Story“, scrisă de David Maraniss şi care urmează a fi lansată peste pe 19 iunie. Chiar dacă ea nu se află deja în librăriii, presa americană a obţinut deja câteva detalii picante descrise în carte, printre care şi comportamentul pe care actualul preşedinte îl avea în liceu. Se pare că Obama făcea parte dintr-un grup poreclit "Choom Gang" ("Gaşca de fumători"), de la un verb care înseamnă "a fuma marijuana". Iată şi un citat din lucrarea lui David Maraniss:

„Ca membru al Choom Gang, Barry Obama iniţiase noi moduri de fumare a marijuanei. Primul era «AT», prescurtarea de la «absorţie total㻓, o referire la inhalarea totală a fumului ţigărilor de marijuana, scrie David Maraniss.

Dezvăluirile despre comportamentul din tinereţe al lui Obama sunt parte a acuzaţiilor şi criticilor din campania electorală dinaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie, în care actualul preşedinte candidează pentru un nou mandat.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG