Bărbaţi celebri care au avut ghinion în dragoste

2 decembrie, 2015
Bărbaţi celebri care au avut ghinion în dragoste jpeg

Bogaţi, faimoşi şi frumoşi, dar neîmpliniţi în dragoste. Iată care sunt bărbaţii celebri care au avut ghinion în dragoste:

Cătălin Botezatu e unul dintre bărbaţii celebri care au avut ghinion în dragoste. Ani de zile, a fost printre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul autohton. Dar, în ciuda succesului său, norocul în dragoste nu s-a arătat.

Cătălin Botezatu – deschide lista bărbaţilor celebri care au avut ghinion în dragoste

Chiar dacă are toată faima pe care şi-a dorit-o vreodată, celebrul creator de modă susţine cu tărie că este un bărbat nefericit. Botezatu tânjeşte după o femeie care să-l iubească cu adevărat şi să fie alături de el. „Facebook-ul e un mare fake, din toate punctele de vedere. Dacă zâmbeşti într-o poză nu înseamnă că eşti fericit. De cele mai multe ori, pozele pe care le vedeţi pe Facebook-ul meu sunt făcute şi zâmbesc pentru că trebuie să zâmbesc, nu pentru că sunt fericit. Din contră. Deloc“.

Cătălin Botezatu

„Îmi lipseşte fericirea, care ştiu că e o noţiune de dicţionar, care ştiu că poate nu există poate decât într-un moment. Îmi lipseşte acea persoană, dintotdeauna, care să-mi stea alături şi la bine şi la rău, cu care să mă trezesc, cu care să mă culc seara şi cu care să împart orice, de la averi colosale până la o bucată de pâine. Dar, din păcate, ajungând la această maturitate, mi-am dat seama că nu mai există persoana aceea. Ştiu că sunt vânat din toate părţile, dar nu mai pot fi minţit“, a adăugat Cătălin Botezatu.

El spune că este foarte singur. În 90% din nopţi merge singur la culcare sau se întâmplă ce se întâmplă şi tot singur rămâne în camera de hotel sau acasă.

Şi Irinel Columbeanu se numără printre bărbaţii celebri care au avut ghinion în dragoste. Irinel Columbeanu credea că şi-a întâlnit sufletul pereche în 2004, în persoana Monicăi Gabor. Diferenţa de vârstă de 30 de ani nu i-a împiedicat să trăiască o tumultoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în 2006, dar în 2011 au decis să pună punct mariajului controversat. În ciuda faptului că este plin de bani şi poate avea orice femeie, Irinel Columbeanu nu a mai iubit, de la despărţirea de Monica, nicio femeie.

Şi Salman Khann se regăseşte printre bărbaţii celebri care au avut ghinion în dragoste

Printre bărbaţii celebri care au avut ghinion în dragoste se regăseşte şi Salman Khan. Nu a fost căsătorit niciodată, deşi a bifat multe relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei. Dintre femeile cu care s-a întâlnit Salman Khan amintim: Faria Alam, Aishwarya Rai Bachchan, Katrina Kaif, Sangeeta Bijlani şi Somy Ali. Iar de câţiva ani, se zvoneşte că are o relaţie cu românca noastră, Iulia Vântur.

Keanu Reeves

Nu puteam să încheiem acest top fără Keanu Reeves. Acesta a pierdut-o pe iubirea vieţii lui, Jennifer Syme, în urma unui accident de maşină. Impactul pierderii iubitei sale a fost cu atât mai mare, cu cât în urmă cu opt luni de la acest eveniment nefericit, Jennifer adusese pe lume un copil mort. De la momentul pierderii atât copilului său, cât şi al iubitei sale, Keanu nu a mai arătat interes pentru o altă femeie.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG