Bărbaţi celebri care s-au iubit cu minore

10 iunie, 2016
FotorCreated jpeg

Nu e o noutate că bărbaţii se simt atraşi de femei mai tinere, iar pe măsură ce îmbătrânesc, femeile se tem că vor fi parasite pentru “prospături”. Din nefericire, “coşmarul” e departe de a se sfârşi, iar vedetele de la Hollywood o simt pe pielea lor.

Dar cum ei joacă după propriile reguli, bunul simţ şi legea nu i-a ţinut departe de aventuri fierbinţi, câteva vedete masculine încercându-şi norocul sau şarmul chiar şi pe minore. Frumuseţea şi tinereţea au mers mână în mână în cazul cuplurilor următoare. Şi deşi nu toate au trecut proba trăiniciei,  majoritatea au făcut istorie.

Elvis Presley & Priscilla 

Elvis şi Priscilla s-au căsătorit pe 1 mai 1967, la hotelul Aladdin din Las Vegas.

Ştiaţi că regele rock & roll-ului avea o pasiune pentru fete mult mai tinere ca el? De altfel, chiar şi pe Priscilla a întâlnit-o când aceasta avea doar 14 ani şi au început o relaţie în ciuda diferenţei de vârstă. Când aceasta a împlinit vârsta legală, 22, s-au căsătorit la Las Vegas. Nu au pierdut prea mult timpul, iar la mai puţin de un an de la nuntă se năştea şi fiica lor, Lisa Marie. Patru ani mai târziu, în 1972, Priscilla şi Elvis au divorţat, dar au rămas prieteni pe viaţă. Aşadar, relaţia lor a durat, efectiv, 13 ani. 

Sonny Bono & Cher 

Cuplul care a făcut furori în anii '60.

Cu toţii am auzit de dinamicul duo, dar poate nu toţi ştiu că Cher avea doar 16 ani când l-a cunoscut pe Bono cel de 27 de ani. E clar că muzica a fost cea care i-a unit, iar la scurt timp după  de s-au cunoscut au început să aibă şi întâlniri amoroase. Bono a ajutat-o să obţină câteva colaborări în anii ’60, iar când aceasta a împlinit 18 ani, s-au şi căsătorit, alcătuind, totdată, şi faimosul cuplu lipsit de inhibiţii: Sonny & Cher. 11 ani mai târziu, cei doi au divorţat. 

Kelly & Aaliyah 

R Kelly & Aaliyah, un cuplu controversat.

Poate nu ne miră faptul că un solist R&B/rapper ca el ar avea o relaţie sau o aventură cu o minoră, dar puţini sunt cei care ştiu că a fost căsătorit cu solista Aaliyah, cea care a decedat într-un cumplit accident de avion. La momentul căsătoriei, aceasta avea 16 ani, însă imediat după atingerea majoratului, ea a ales calea divorţului, mulţi susţinând că din cauza presiunii familiei. Povestea de dragoste a fost ţinută secret mulţi ani, dar după moartea ei în tragicul accident, noi informaţii au ieşit la iveală. În filmul biografic despre Aaliyah: Prinţesa R&B, această căsătorie este o parte  generoasă din scenariu.

Însă pasiunea lui R.Kelly pentru minore nu s-a oprit odată cu moartea cântăreţei. În 2002, o casetă cu un film pentru adulţi făcea mare vâlvă în presa americană. Aceasta îl surprindea pe rapper în timp ce întreţinea acte sexuale cu o minoră de 14 ani. “Victima” a susţinut, însă, că a fost un act sexual consimţit, dar asta nu i-a împiedicat pe judecători să îl pună sub urmărire penală. La scurt timp a fost, însă, achitat.

În 2003, un alt film asemănător era făcut public, având în rolul secundar tot o minoră. Procesul a continuat, chiar dacă cei doi erau căsătoriţi. Soţia lui, în prezent fostă soţie, avea sub 22 de ani, vârsta legală pentru căsătorie. 

Wilmer Valderrama & Mandy Moore 

Între două nu te plouă, dar nici bine la imagine nu face.

Cine şi-ar fi imaginat că Faz din That ’70s Show are o pasiune pentru “prospături”.  Se pare, însă, că acesta este foarte cunoscut la Hollywood pentru “hobby-ul” său de prin anii 2000 de a ieşi cu minore. Prima aventură notabilă a fost cu actriţa Mandy Moore, pe când el avea 20 de ani şi ea 16. Câţiva ani mai târziu, când avea 24, a fost surprins cu o altă vedetă, Lindsay Lohan, care abia împlinise 17 ani. Acesta a aşteptat, însă, ca Linday să împlinească 18 ani pentru a face publică relaţia şi pentru a se muta împreună.

Pasiunea lui pentru tinerele a continuat până în prezent, căci să nu uităm că cea de care s-a despărţit recent, Demi Lovato, avea doar 17 ani când s-au cunoscut. 

Joel Madden & Hillary Duff 

O iubire care n-a trecut proba timpului.

Tatuatul din Good Charlotte şi soţul lui Nicole Richie s-a iubit pătimaş şi cu o altă vedetă a Hollywoodului, Hillary Duff. Pe atunci, el avea 26 de ani, iar ea cu zece mai puţin. Relaţia a fost ţinută secret până când aceasta a împlinit 18 ani, dar a fost, se pare, prea târziu, căci lucrurile începuseră să scârţâie. Cei doi s-au despărţit în 2006. 

Jerry Seinfeld & Shoshanna Lonstein 

Shoshanna era în ultimul an de liceu când s-a îndrăgostit de actor.

Poate părea una dintre cele mai şocante relaţii cu minore, căci nu mulţi l-ar vedea pe Seinfeld rinscând pătarea imaginii sale cu o astfel de poveste. Cu toate acestea, în 1993, Jerry cel de la 38 de ani a întâlnit-o pe liceana de 17 ani, Shoshanna Lonstein, de care s-a şi îndrăgostit. Cei doi au avut o relaţie de 4 ani, până când Seinfeld s-a îndrăgostit din nou, de data aceasta de actuala lui soţie, Jessica, mai mica cu 17 ani decât el. Ei s-au căsărit de Crăciun, în 1999, au trei copii şi sunt împreună şi astăzi.

Seinfeld şi actuala lui soţie, Jessica Sklar.

Paul Walker & Jasmine Pilchard-Gosnell 

Paul şi Jasmine într-o vacanţă în Hawaii.

După decesul actorului din 2013, au ieşit la iveală zvonurile că ar fi avut o relaţie cu o minoră. La vârsta de 33 de ani, Paul se întâlnea cu Jasmine şi se pare că la momentul morţii acestuia, în cruntul accident de maşină, cei doi erau logodiţi, având o relaţie de şapte ani. De fapt, aceasta e mai apropiată de vârsta fiicei actorului decât de vârsta fostului ei logodnic. După moartea lui Walker, Jasmine şi-a asumat public relaţia cu el şi a declarat în câteva interviuri că îi este foarte dor de el. 

Jay Z & Foxy Brown 

Jay Z a negat mereu relaţia cu Foxy.

La începuturile carierei ei în muzică, se zvoneşte că Foxy ar fi fost “ajutată” de actualul soţ al lui Beyoncé. Şi deşi Jay Z a negat fehement orice relaţie intimă cu aceasta, didicând chiar şi o melodie situaţiei, “Picasso Baby”, Foxy a declarat că el ar fi dezvirginat-o la vârsta de 15 ani, pe când el avea 27.

Dovada că şi lui îi plac “cruduţele” este chiar mariajul cu Bé, aceasta fiind mai mică cu 12 ani decât el. 

Tyga & Kylie Jenner 

Tyga şi Kylie s-au despărţit luna trecută.

Nici generaţiile mai tinere nu sunt departe. Cea mai mică Kardashiană a început relaţia cu rapperul Tyga pe când ea avea 17 ani şi el 25. Se zvoneşte chiar şi că cei doi erau împreună încă de pe vremea când el avea o relaţie - soldată şi cu un copil - cu Blac Chyna, actuala logodnică a fratelui lui Kylie, Rob.  Deşi toată lumea s-a opus acestei relaţii dintre Tyga şi mezina familiei, în cele din urmă l-au acceptat. Abia după ce Kylie a împlinit 18 ani, cei doi şi-au asumat relaţia şi în mediul online, postând zilnic imagini şi filmuleţe din viaţa lor, el introducând-o chiar şi într-un clip de-ale lui.

Se pare, însă, că tot Blac Chyna a fost şi motivul despărţirii recente a celor doi, căci, prin logodna cu Rob, aceasta va intra în celebrul Klan fără voia membrilor. Certurile dintre Kylie şi Tyga au escaladat, ducând la separarea de luna trecută.

Blac Chyna, actuala logodnică a lui Rob, mărul discordiei.

Foto: Getty Images, Hepta, Pinterest

.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg