„Bărbăţia lui, de mărimea unui creion!” Despre ce cântăreţ legendar e vorba? Avea mai multe iubite pe zi

14 mai, 2021
1 astaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Îi ameninţa pe oameni cu arma şi consuma tot felul de substanţe interzise, însă printre cele mai mari grozăvii pe care le-a făcut se numără şi întâlnirile pe care le avea cu diverse femei, care erau aduse special cu avionul pentru a se culca cu el. Însă cele care l-au cunoscut în intimitate n-au rămas cu o impresie foarte bună...

Şoferul celui rămas în istorie ca Naşul muzicii soul, William Murrell, avea responsabilitatea de-a deplasa diverse domnişoare de la aeroport acasă la cântăreţ, câteodată câteva pe zi, şi a povestit întreaga aventură celor de la The Guardian, în 2014.

2 brown jpg jpeg

Tot Murrell a dezvăluit că legendarul artist nu avea o prestaţie prea bună între aşternuturi, conform iubitelor pe care acestea le avea pe bandă rulantă. De fapt, James Brown – căci despre el este vorba – a devenit personajul principal din melodia Sex Machine, dar nu în sensul bun... Cu siguranţă că vă amintiţi de versul repetat obsesiv “Get up!” din piesa sus amintită. Ei bine, se referea la incapacitatea muzicianului de-a avea o erecţie.

stanga
dreapta
2 brown jpg jpeg
3 brown1 jpg jpeg
5 profimedia 0481928146 jpg jpeg
1 astaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Mai mult, şoferul lui Brown şi-a amintit cum vorbeau iubitele lui despre bărbăţia lui James, susţinând că era „de dimensiunea unui creion”.

Şi totuşi fertil...

Indiferent de problemele pe care James Brown le avea în dormitor, ceva-ceva tot funcţiona la el de a putut face nu mai puţin de şase copii. Cel puţin de atâţia ştia şi el, deşi e limpede pentru toată lumea că au fost mai mulţi de-atât... După moartea lui, în august 2007, în jur de 12 persoane şi-au făcut test paternal, iar, până în decembrie acelaşi an, deja trei dintre ei fuseseră confirmaţi ca progeniturile oficiale ale legendarului muzician.

3 brown1 jpg jpeg

Mai mult de-atât, individul a fost însurat de 3-4 ori. Nu s-a ştiut bine numărul exact de foste doamne Brown, deoarece au fost necesari 11 ani până să se stabiliească, în mod oficial, acest lucru. Cum e posibil aşa ceva? Nu s-a ştiut mult timp dacă Tomirae Hynie a fost cu adevărat măritată cu James. Cei doi amorezi au făcut o ceremonie în 2001, însă Brown ar fi cerut amânarea ei pentru simplul motiv că Tomi ar fi fost deja căsătorită cu un anume Ahmed, care avea mai multe soţii în Pakistan.

Soţia şi amantele

Posibila doamnă Brown a dus întreaga poveste la tribunal, în 2018, şi a câştigat. Judecătorul i-a luat partea doar pentru că Ahmed era deja însurat când s-a însurat cu Tomirae, aşa că, în momentul în care acesta i-a jurat iubire pe viaţă lui Brown, ea nu era măritată cu Ahmed, căsnicia lor fiind invalidă din cauza poligamiei lui.

5 profimedia 0481928146 jpg jpeg

Indiferent că a fost sau nu soţia lui oficială, Tomirae n-a comentat niciodată performanţele sexuale ale lui James în public. Singurele critici la adresa capacităţii lui de a-şi satisface partenera au venit numai din partea iubitelor şi a amantelor lui, care, cum spuneam, numai încântate nu erau de „marele” James Brown.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg