Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore

4 aprilie, 2016
WSOP Media/Celebrity Event and Satellite Day jpeg

Se spune că a treia oară e cu noroc. Pentru Drew Barrymore, însă, nici a treia oară nu s-a dovedit a fi o şansă norocoasă. Celebra actriţă tocmai a confirmat că va divorţa de Will Kopelman, bărbatul cu care este căsătorită de trei ani şi cu care are doi copii, respectiv Olive (3 ani) şi Frankie (2 ani).

În lumina celor întâmplate recent, noi ne-am gândit să facem o listă a bărbaţilor cu care Drew Barrymore s-a iubit de-a lungul anilor, pentru a vedea mai precis ce anume a făcut-o pe actriţă să ajungă de fiecare dată în pragul divorţului / despărţirii. Vă avertizăm, însă, că lista nu e chiar scurtă!

Drew Barrymore are 41 de ani acum

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: logodnicii Leland Hayward şi Jamie Walters

Cu primul s-a iubit în anul 1991, pe când Drew avea doar 16 ani. După câteva luni de relaţie Leland, nepotul unui producător de la Hollywood, a cerut-o de nevastă pe Drew. Tot câteva luni au fost de ajuns pentru ca cei doi să rupă logodna.

Între anii 1992 – 1993, Drew a fost îndrăgostită de muzicianul şi actorul Jamie Walters, cu care de asemenea a fost logodită. Ce s-a întâmplat mai exact cu relaţia lor nu ştim, căci, la un moment dat, Drew poza din nou în tânăra disponibilă.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: Jeremy Thomas, primul soţ (1994).

Treaba cu disponibilitatea n-a durat mult, căci Drew l-a întâlnit pe, atunci ospătar şi mai târziu patron de bar, Jeremy Thomas. Aşa se face că l-a vârsta de 19 ani, Drew s-a căsătorit cu Jeremy. La mai puţin de două luni de la nunta celor doi a survenit divorţul.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: Eric Erlandson

Între anii 1995 – 1996, Drew a avut o relaţie amoroasă cu muzicianul Eric Erlandson. Cei doi au păşit pe covorul roşu împreună, şi-au dat impresia că au o relaţie destul de serioasă. Din păcate, totul s-a finalizat mai repede decât se aştepta oricine.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: actorul Luke Wilson

Drew Barrymore şi Luke Wilson

Au avut o relaţie cât se poate de oficială între anii 1997 şi 1999. De ce s-a încheiat relaţia lor, însă, nu ştim.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: Tom Green, al doilea soţ

Drew Barrymore şi Tom Green

Drew şi comediantul Tom Green s-au cunoscut în 1999. La puţin timp, s-au mutat împreună, aşa că logodna din iulie 2000 n-a fost o surpriză pentru nimeni. S-au căsătorit de-abia un an mai târziu, mai precis în iulie 2001. Faptul că Drew a decis să divorţeze la cinci luni de la nuntă (decembrie 2001) a fost, într-adevăr, un şoc. Divorţul s-a pronunţat oficial în octombrie 2002.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: Fabrizio Moretti

Drew Barrymore şi Fabrizio Moretti

A fost de ajuns să meargă, în 2002, la un singur concert ”The Strokes” pentru ca Drew să se îndrăgostească de toboşarul trupei, Fabrizio. Relaţia lor a durat cinci ani până când Drew a decis din nou să fie singură. Oficial, relaţia lor s-a încheiat în ianuarie 2007.

Bărbaţii din viaţa lui Drew Barrymore: actorul Justin Long

Drew Barrymore şi Justin Long

În acelaşi an în care s-a despărţit de toboşarul Fabrizio Moretti, Drew s-a îndrăgostit de colegul de breaslă, actorul Justin Long. Relaţia lor, aclamată de fanii amândurora, n-a rezistat decât un an, cei doi despărţindu-se în iulie 2008. Însă, nu definitiv. Peste un an, mai precis în 2009, Justin şi Drew au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Între timp, au apărut împreună pe micile ecrane, jucând în pelicula ”Going the Distance”, din 2010. Din păcate, tot în 2010, Justin şi Drew s-au despărţit din nou.

După relaţia cu Justin a urmat mariajul cu Will Kopelman, despre care ştim cu toţii cum s-a sfârşit.

Mai sunt, însă, câteva relaţii amoroase de-ale lui Drew, pe care actriţa nu le-a confirmat nicicând. Iată care sunt acelea:

Zach Braff. Potrivit tabloidelor, în 2007, Drew ar fi avut o aventură scurtă şi cu actorul Zach Braff. Cei doi au văzuţi în timp ce se sărutau în barul Beauty Bar.

Drew Barrymore şi Hugh Grant

Hugh Grant. Tot în 2007, Drew ar fi avut de-a face şi cu actorul Hugh Grant, care i-a fost co-star în pelicula „Music and Lyrics”.

Drew Barrymore şi Hugh Grant

Jason Segel. În 2008, o sursă a declarat pentru ziarele de scandal că i-a văzut pe Drew şi Jason sărutându-se într-un bar din Los Angeles. Niciunul dintre cei doi nu au confirmat informaţia la acea vreme.

Ed Westwick. Tot în 2008, Drew a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se săruta cu actorul Ed Westwick, în timpul unui concert al celor de la Kings of Leon.

Heather Graham. Nu a ascuns nicicând că este bisexuală, aşa că atunci când s-a aflat că a avut o aventură cu actriţa Heather Graham, toţi au crezut. Nu se ştie, însă, dacă este o informaţie adevărată.

Leo DiCaprio. S-a zvonit, la un moment dat, că cei doi ar fi format un cuplu.

Sursa foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp