Bebeluşul regal, o fată cu numele Alexandra?

17 iulie, 2013

Casele de pariuri britanice au alcătuit în aceste zile portretul robot al bebeluşului regal, când naşterea acestuia este chestiune de zile sau chiar de minute. Cei mai mulţi britanici au pariat că acesta va fi o fată, care va primi numele Alexandra, va cântări în

Casele de pariuri britanice au alcătuit în aceste zile portretul robot al bebeluşului regal, când naşterea acestuia este chestiune de zile sau chiar de minute. Cei mai mulţi britanici au pariat că acesta va fi o fată, care va primi numele Alexandra, va cântări în jur de 3,6 kilograme şi va fi brunetă.

Pariorii au mizat, aşadar, pe alegerea corectă a sexului, a numelui, a greutăţii la naştere şi a culorii părului viitorului moştenitor al tronului britanic. Combinaţia considerată cel mai puţin probabilă, dar care ar aduce multe milioane de lire sterline dacă se va dovedi corectă, este cea a unui băieţel cu părul roşu, de peste 4,5 kilograme la naştere, cu prenumele Wayne.

"Constatăm o mică creştere a cotei în favoarea unui băieţel, însă tendinţa a rămas în continuare orientată spre o fetiţă", a declarat Gary Burton, de la casa de pariuri Coral. Şi la William Hill, o altă casă care a demarat aceste pariuri regale speciale, Alexandra, al doilea prenume al reginei Elisabeta a II-a, a surclasat prenumele Charlotte, al doilea prenume al Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, precum şi celelalte nume concurente.

De ce Alexandra? Pur şi simplu pentru că Ducesa de Cambridge ar fi declarat într-o zi că Alexandra este prenumele ei feminin preferat.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg