Ben Affleck s-a mutat din casa în care locuieşte Jennifer Garner!

2 mai, 2017
Ben Affleck And Son Out For Coffee In Brentwood jpeg

Deşi au anunţat că se separă încă din 2015, Ben Affleck şi Jennifer Garner au continuat să locuiască împreună, în aceeaşi casă din Pacific Palisades, chipurile ”pentru binele copiilor” lor.

Ben Affleck s-a mutat singur!

Acum, însă, la doar câteva zile după ce au depus, în mod oficial, actele de divorţ, se pare că actorul s-a mutat din reşedinţa pe care a împărţit-o timp de 12 ani cu cea care i-a fost soţie. Potrivit unei surse citate de E! Online, Ben s-a mutat într-o casă aflată la o distanţă relativ mică de reşedinţa lui Garner, pentru a fi aproape de cei trei copii ai săi. ”A găsit o casă pe aproape”, a declarat o sursă din anturajul celor doi foşti soţi.

Chipurile, acum două zile, au fost zărite, în faţa reşedinţei Garner, câteva maşini ale unei firme de transport, care i-au transferat bunurile lui Affleck la noua adresă. În tot acest timp, Ben se afla la slujba duminicală alături de Jennifer Garner şi cei trei copii ai lor. ”Amândoi sunt încântaţi de pasul următor din viaţa lor şi sunt foarte fericiţi că au acum două case primitoare pentru copiii lor”, a mai declarat respectivul apropiat.

Duminică, Jen şi Ben au fost împreună la biserică

Amintim că-n urmă cu câteva săptămâni, Ben şi Jennifer emiteau următorul comunicat de presă, prin care-şi anunţau divorţul: ”După mult timp de gândire, am luat decizia de a divorţa. Mergem înainte cu iubire şi prietenie unul faţă de altul şi cu angajamentul de a fi co-tutori pentru copiii noştri, a căror intimitate vă rugăm s-o respectaţi în această perioadă atât de dificilă. Acesta va fi singurul nostru comentariu despre această problemă familială”.

foto: arhivă / HeptaRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg