Beyonce a născut? Jay Z şi Solange au fost văzuţi la un spital din Los Angeles

16 iunie, 2017
beyonce1 png

Fanii sunt cu sufletul la gură, în aşteptarea veştii că gemenii lui Beyonce cu Jay Z au venit pe lume. Viaţa artistei este un mare secret de la sfârşitul lunii mai, când a încetat să mai posteze pe reţelele de socializare, obişnuită fiind să documenteze evoluţia sarcinii pentru fanii curioşi.

image

Nicio decralaţie publică a familieri Carter sau a apropiaţilor cu privire la naşterea gemenilor până în acest moment. Au fost numeroase presupuneri cu privire la locul în care diva îi va aduce pe lume pe micuţii săi, ba acasă, locul unde şi-ar fi amenajat o mini clinică de lux în valoare de 1,6 milioane de dolari, ba la un spital din Los Angeles, unde ar fi închiriat un salon de lux, păzit cu sfinţenie de bodyguarzi.

Jay Z a refuzat invitaţia la un eveniment important care a avut loc aseară.

Şi zvonurile că Beyonce ar fi devenit deja mamă sunt alimentate de sursele apropiate, în timp ce se ştie deja că Jay Z a refuzat invitaţia la o ceremonie de premiere din New York, tocmai pentru că soţia sa trebuie să nască: "a dat naştere unui băiat şi unei fetiţe", a spus o sursă. Ieri, Jay Z şi-a anulat participarea la Ceremonia Songwriters Hall of Fame, pe fondul speculaţiilor că Beyonce ar fi născut deja. Premiul a fost ridicat în numele rapperului de către prietenul său, Jon Platt, care a transmis audienţei şi scuzele starului pentru absenţă. Mai mult de atât, sora lui Beyonce, Solange Knowles, a fost văzută intrând în centrul medical din Los Angeles, locaţia în care s-a tot zvonit că artista va naşte.

Solange a fost văzută intrând pe uşa spitalului în care se crede că stă Beyonce.

Conform  Radar Online, Solange a fost surprinsă ieri intrând în clinica cu pricina, la două zile după ce s-a spus că Beyonce ar fi în travaliu. Zilele trecute, Jay Z a fost văzut plecând din casa familiei din Beverly Hills, vorbind la telefon în timp ce se urca în maşina condusă de şoferul său. Conform martorilor, se pare că starul se îndrepta spre instituţia medicală din Westwood. Cu toate aceste speculaţii, însă, mama lui Beyonce se distra într-o excursie la Disney.

Foto: Getty, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg