Beyoncé i-a luat lui Jay-Z o maşină de 2 milioane de dolari

9 decembrie, 2010
jay z and beyonce jpeg

La cei 41 de ani ai săi, Jay-Z se poate considera un bărbat fericit: e un muzician celebru şi bogat, are o soţie frumoasă, şi la fel de celebră, deţine o casă uluitoare şi un garaj frumos „mobilat“.

De ziua lui, actriţa şi-a dotat soţul cu un bolid dintre cele mai râvnite din lume, un Bugatti Veyron Grand Sport.

La cei 41 de ani ai săi, Jay-Z se poate considera un bărbat fericit: e un muzician celebru şi bogat, are o soţie frumoasă, şi la fel de celebră, deţine o casă uluitoare şi un garaj frumos „mobilat“. Căci, începând din 4 decembrie, muzicianul este unul dintre puţinii şi norocoşii proprietari de Bugatti Veyron Grand Sport (printre ei şi Simon Cowell, Tom Cruise, Tom Brady, Chris Brown şi Ralph Lauren), considerat unul dintre cele mai rapide automobile din lume. Să nu uităm că anul trecut, amândoi aveau peste 107 de milioane de dolari în cont, ceea ce înseamnă că darul primit de la soţia lui în valoare de 2,07 milioane de dolari n-a fost decât o „mică“ extravaganţă.

image

De ce e atât de special acest model? Pentru că automobilul poate ajunge la viteza de 100 km/h în 2,5 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 408 km/h. Iar acest Bugatti Veyron Grand Sport se alătură altor bolizi parcaţi în garajul vilei, un Ferrari F430 Spider, un Rolls Royce Phantom, un Maybach 62S şi un Pagani Zonda Roadster.

image

Potrivit tabloidului britanic „The Sun“, Beyoncé a comandat acest model în urmă cu un an, deoarece soţul ei, pasionat de automobile, şi-l dorea în colecţia sa impresionantă.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg