Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

15 septembrie, 2014

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru. Zvonurile că artista de 33 de ani aşteaptă al doilea copil cu rapperul au fost ţesute după ce diva început să-şi acopere subtil abdomenul, săptămâna trecută, în timpul ieşirilor în oraş, dar mai ales după siropoasele declaraţii de amor făcute public pe scenă între ea şi Jay Z.

Plus schimbarea de look şi zâmbetul perpetuu pe faţa ei, aşa cum a fost surprinsă de paparazii la un prânz luat în paris cu soţul ei şi fetiţa lor, Blue Ivy! Familia lor nu a divulgat nimic despre posibila sarcină a lui Beyoncé, însă rapperul de 44 de ani ar fi dat de înţeles pe scenă că soţia lui ar fi însărcinată cu un frate sau o soră pentru Blue Ivy. El ar fi schimbat versurile iniţiale ale unei melodii, vinerea trrecută, spunând “cause she’s pregnant with another one” (pentru că ea e însărcinată cu alt copil), în timpul unuia dintre concertele lor la Paris, conform site-ului Radar Online.

Momentan, cuplul cel mai important din lumea muzicală este încă în turneul european On The Run. Se specula că, de la incidentul cu Solange Knowles, sora faimoasei Bé, rapperul şi soţia lui ar fi pe punctul de-a divorţa.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg