Beyonce şi Jay-Z vor ferma lui Michael Jackson

19 februarie, 2013

Ferma Neverland, reşedinţa din California în care a locuit Michael Jackson între anii 1988 şi 2005 şi scoasă acum la vânzare, este vânată de numeroase celebrităţi. Ultimii care s-au arătat interesaţi

Ferma Neverland, reşedinţa din California în care a locuit Michael Jackson între anii 1988 şi 2005 şi scoasă acum la vânzare, este vânată de numeroase celebrităţi.

Ultimii care s-au arătat interesaţi de reşedinţa evaluată la aproximativ 29 milioane de dolari sunt Beyonce şi soţul ei, Jay-Z. Aceştia au vizitat recent această proprietate din Santa Barbara, însoţiţi de actualul ei proprietar, Thomas Barack Jr.

Michael Jackson, care a murit în urma unei intoxicaţii acute cu propofol în 2009, a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, comstruind pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului, Prince, Paris şi Blanket, şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg