Bill Clinton, acuzat de viol

18 ianuarie, 2016
Hillary Clinton and Bill Clinton jpeg

Candidatura lui Hilary Clinton la preşedinţie atrage după sine o serie de scandaluri, menite să mânjească faimoasa familie de politicieni

Acuzaţiile la adresa lui Bill afectează campania electorală a lui Hillary.

Până la urmă, istoria Americii nu a mai văzut un astfel de fost - şi posibil viitor - cuplu prezidenţial, în care atât domnul, cât şi doamna să aibă de-a face cu cea mai înaltă funcţie în stat. Cel mai nou scandal care i-a lovit pe Clintoni este provocat de Juanita Broaddrick, femeia care pretinde că în urmă cu 38 de ani a fost violată de Bill Clinton în Hotelul Arkansas. Mai mult, două săptămâni mai târziu, Juanita spune că a fost încolţită de Hillary, care i-a cerut să-şi ţină gura în legătură cu respectivul incident, după scrie The Sunday Times.

"Mi-a spus - Vreau doar să-ţi zic cât de mult apreciem eu şi Bill ceea ce faci tu pentru el", referindu-se la implicarea ei în activităţile de susţinere politică acordată lui Bill. "Apoi m-a privit fix în ochi cu o privire de gheaţă şi a zis: - Înţelegi ce spun? ABSOLUT tot ce faci contează pentru noi", a mai povestit Juanita. "Atunci am simţit fiori reci pe şira spinării. Am înţeles imediat că aflase ce se întâmplase şi-mi transmitea să-mi ţin gura!".

Juanita are azi 73 de ani. De ce a aşteptat atât de mult ca să spună această poveste, dacă ea e adevărată? Ei bine, doamna Broaddrick a făcut primele declaraţii tocmai în 1999. Şi a revenit acum, înfuriată, spune ea, de ipocrizia maximă a doamnei Clinton, care a anunţat că din platforma candidaturii sale face parte şi susţinerea victimelor agresiunilor sexuale.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg