Bill Clinton, acuzat de viol

18 ianuarie, 2016
Hillary Clinton and Bill Clinton jpeg

Candidatura lui Hilary Clinton la preşedinţie atrage după sine o serie de scandaluri, menite să mânjească faimoasa familie de politicieni

Acuzaţiile la adresa lui Bill afectează campania electorală a lui Hillary.

Până la urmă, istoria Americii nu a mai văzut un astfel de fost - şi posibil viitor - cuplu prezidenţial, în care atât domnul, cât şi doamna să aibă de-a face cu cea mai înaltă funcţie în stat. Cel mai nou scandal care i-a lovit pe Clintoni este provocat de Juanita Broaddrick, femeia care pretinde că în urmă cu 38 de ani a fost violată de Bill Clinton în Hotelul Arkansas. Mai mult, două săptămâni mai târziu, Juanita spune că a fost încolţită de Hillary, care i-a cerut să-şi ţină gura în legătură cu respectivul incident, după scrie The Sunday Times.

"Mi-a spus - Vreau doar să-ţi zic cât de mult apreciem eu şi Bill ceea ce faci tu pentru el", referindu-se la implicarea ei în activităţile de susţinere politică acordată lui Bill. "Apoi m-a privit fix în ochi cu o privire de gheaţă şi a zis: - Înţelegi ce spun? ABSOLUT tot ce faci contează pentru noi", a mai povestit Juanita. "Atunci am simţit fiori reci pe şira spinării. Am înţeles imediat că aflase ce se întâmplase şi-mi transmitea să-mi ţin gura!".

Juanita are azi 73 de ani. De ce a aşteptat atât de mult ca să spună această poveste, dacă ea e adevărată? Ei bine, doamna Broaddrick a făcut primele declaraţii tocmai în 1999. Şi a revenit acum, înfuriată, spune ea, de ipocrizia maximă a doamnei Clinton, care a anunţat că din platforma candidaturii sale face parte şi susţinerea victimelor agresiunilor sexuale.

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg