Bill Murray, acces de furie! Fanii au fost indignaţi

15 februarie, 2016
'A Very Murray Christmas' New York Premiere jpeg

Am fi zis ca un actor precum Bill Murray s-ar fi obişnuit de mult timp cu viaţa de celebritate şi cu faptul că este în vizorul oricui de fiecare dată când iese din casă...

Bill Murray

Ei bine, se pare că actorul nu e chiar împăcat cu ideea ca fiecare mişcare a sa este atent urmărită de toţi. Spunem asta, căci actorul, într-un acces de furie, a aruncat telefoanele unor fani care încearcau să surprindă cadre inedite cu actorul care se afla la o petrecere.

Bill Murray şi-a ieşit din minţi atunci când a realizat că este fotografiat în timp ce se afla la o petrecere privată în staţiunea de coastă Carmel, Monterey, alături de Justin Timberlake.

Starul hollywoodian a luat cu forţa cel puţin două telefoane mobile şi le-a aruncat de pe terasa unde se desfăşura petrecerea, situată pe acoperişul unei clădiri din staţiunea Carmel. Potrivit poliţiei, celebrul actor american nu a primit plângeri în urma incidentului. Fanii au ales să nu îl dea în judecată pentru a cere daune, preferând în schimb să li se plătească direct contravaloarea telefoanelor, relatează site-ul TMZ citând surse din cadrul poliţiei.

Incidentul a avut loc când Bill Murray se afla în barul "Vesuvio", situat pe terasa unei clădiri, "un local popular în rândul celebrităţilor", potrivit TMZ.

Proprietarul localului în care Bill Murray şi cântăreţul Justin Timberlake organizaseră petrecerea a mărturisit că actorul nu consumase alcool, ci doar s-a înfuriat în momentul în care câţiva clienţi au început să-l fotografieze. Raportul poliţiei arată că un echipaj a fost chemat în bar pentru o plângere privind "perturbarea liniştii publice". Bill Murray părăsise localul înainte de venirea poliţiei.

sursa foto: hepta