Blake Lively, însărcinată? Iată ce-o dă de gol!

13 aprilie, 2016
Sucuri naturale recomandate de vedete blake lively jpeg

Mai sunt doar două luni până când ”The Shallows” va ajunge în teatre. Totuşi, Blake a fost nevoită să mai tragă nişte cadre pentru această peliculă. Un lucru care pare a fi neprevăzut pentru actriţa de 28 de ani, despre care se zvoneşte că ar fi din nou însărcinată. Spunem neprevăzut, căci, pe platoul de filmare, actriţa apare ferindu-şi cu orice preţ burta.

Pare că-ncearcă să-şi ascundă burta

Îmbrăcată într-un costum de înot, pe plaja din Malibu, actriţa în vârstă de 28 de ani încă filmează pentru pelicula ”The Shallows”. Imaginile surprinse de paparazzi de pe platourile de filmare ne fac, însă, să ne gândim că actriţa ar fi din nou însărcinată. Purtând când un halat imens, când un hanorac în talie, Blake pare disperată să-şi ascundă burta. Mai mult de atât, atunci când i-a zărit pe paparazzi, soţia lui Ryan Reynolds s-a ascuns după o placă de înot.

image

Chiar şi aşa, observăm clar că burta actriţei a prins deja proporţii. Aşadar, să fie însărcinată din nou actriţa? Şi dacă da, de ce ascunde acest lucru?

10 martie, cea mai recentă apariţie în public a actriţei

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au întâlnit la începutul anului 2010, pe când filmau la pelicula ”Green Lantern”. Şi-au început relaţia în octombrie 2011, iar în septembrie 2012 s-au căsătorit. Primul lor copil, o fetiţă pe nume James, a venit pe lume în luna decembrie, 2014.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg