Blestemul prenupţialelor

5 octombrie, 2016
Arrest Warrant Issued For Ben Affleck After Alleged Threats jpeg

Cu o rată de divorţ extrem de ridicată, nu e de mirare că la Hollywood se fac şi se desfac aceste contracte menite să pună la adăpost averile generoase ale starurilor. Căsătoriţi sau în pragul altarului, iată câteva cupluri care au apelat la avocaţi renumiţi pentru aceste “înţelegeri.”

Ben Affleck & Jennifer Lopez

image

Printre cele mai ciudate zvonuri care au circulat despre cei doi este şi acela că ar fi ajuns la o înţelegere comună cu privire la un astfel de contract în eventualitatea unui mariaj. După ce a aflat că Ben a “vizitat” un club de striptease din Canada, JLo a inclus o clauză de adulter care îi dădea dreptul să rămână cu jumătate din averea lui. În rest, averile lor ar rămâne intacte dacă se separă din alte motive. Se pare că un alt paragraf ar fi conţinut o prevedere conform căreia Ben cerea partide de sex de cel puţin patru ori pe săptămână. În plus, el ar fi putut primi 5 miliooane $ dacă s-ar fi căsătorit cu solista.

Rosie O'Donnell & Michelle Rounds

image

Niciodată nu e prea târziu pentru a-ţi proteja averea, chiar şi cu câteva ore înainte de a spune “DA!”. Cu doar 11 ore înainte de eveniment, Rosie i-a pus în faţă viitoarei sale soţii un contract prenupţial ce conţinea, printre altele, clauza de adulter care o făcea pe aceasta să nu împartă niciun dolar cu Michelle dacă era înşelată. Divorţul, început în 2012, a fost, însă, unul mai complicat, Michelle atacând în instanţă acest contract din dorinţa de a obţine foloase materiale şi custodia totală a fiicei lor. Ea a invocat faptul că Rosie este un părinte denaturat, care consumă alcool fără măsură şi fumează iarbă. Separarea legală s-a produs abia în 2015.

Kim Kardashian & Kris Humphries

image

Surprinzător, dar prenupţialul lor nu a conţinut clauze demne de o divă ca ea. De fapt, aceasta nu a vrut decât ca, în eventualitatea unui divorţ, să rămână cu toată averea proprie, estimată în anul căsătoriei 2011 la 35 milioane $. La doar 72 de zile de la nuntă, Humphries a dorit separarea, iar după divorţul legal, se pare că lui Kim i-a fost respectată dorinţa legală, rămânând cu averea intactă.

Brooke Mueller & Charlie Sheen

image

Între cei doi a fost semnat unul dintre cele mai ciudate contracte prenupţiale. De exemplu, Brooke a primit 500.000$ doar pentru că a acceptat să se căsătorească cu el, 300.000 $ rentă pentru fiecare an de căsnicie, 100.000$ „primă” de relocare în urma divorţului şi rămânea cu maşina pe care o conducea la acea dată. Şi se pare că Mueller a rămas cu ceva după cei trei ani de mariaj.

Elin Nordegren & Tiger Woods

image

Acesta este considerat unul dintre cele mai urâte divorţuri de peste ocean, după ce Elin a aflat că Tiger o înşelase cu zeci de femei în anii mariajului. Şi pentru că orgoliul ei a fost în joc, aceasta a dorit renegocierea contractului prenupţial, în urma căreia ar fi rămas cu aproape 100 milioane $. Pe Tiger l-a costat, însă, mult mai mult, cariera sa fiind în colaps după aceste scandal.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg