Brad Pitt a fost cel mai bun partener de sex al Angelinei Jolie! „Erau de-a dreptul perverşi!” Viaţa intimă a fostului cuplu hollywoodian

1 noiembrie, 2020
1 joliepitt jpg jpeg

Cei doi actori au decis să se despartă în 2016, după 12 ani petrecuţi împreună şi şase copii. Divorţul lor a şocat o lume întreagă pentru simplul fapt că păreau atât de potriviţi împreună. Şi chiar se potriveau de minune între aşternuturi...

Pe vremea când Brad şi Angie erau nedezlipiţi unul de altul, un amic de-al lor nu s-a putut abţine să nu detalieze despre viaţa intimă a celor doi amorezi în presa americană. Astfel, sursa care şi-a dorit să rămână anonimă a ţinut să precizeze că relaţia celor două superstaruri era nemaipomenită în dormitor şi că Angelina se lăuda cu performanţele partenerului ei de viaţă în pat.

eidoi jpg jpeg

„Cel mai bun partener de sex din viaţa ei”, aşa îl descria Jolie pe cel care i-a devenit soţ şi tată al celor şase copii ai ei. Şi Angie nu era deloc uşor de satisfăcut, având în vedere că avea deja ceva experienţă la acest capitol, dar şi pretenţia de la partener să fie destul de dur cu ea şi... jucăuş, în acelaşi timp.

Mai mult de-atât, Angelina se asigura tot timpul că avea tot ce-i trebuia pentru o partidă reuşită de sex. Pe lângă partenerul ei sexy, avea adesea nevoie de câteva elemente esenţiale din cutia ei specială de pe noptiera dormitorului conjugal. Ce conţinea acea cutie? Jucării sexuale, evident!

Atracţie reciprocă

„Are o cutie vintage în dormitor, unde îşi ţine toate jucăriile sexuale. Una dintre practicile ei preferate era bondage...”, a divulgat sursa cu pricina.

În 2014, adică când încă lucrurile erau hot & heavy între cei doi actori, revista Star a publicat un material despre viaţa intimă a Brangelinei. „Sunt de-a dreptul perverşi şi pot iniţia o partidă de sex când nici nu-ţi trece prin cap”, declara pe-atunci un apropiat de-ai fostului cuplu.

toteidoiiar jpg jpeg

O altă sursă de-a tabloidului a fost o femeie care a făcut curat într-un avion cu care au mers Angelina şi Brad la un moment dat. Se pare că doamna respectivă a fost cu adevărat şocată să descopere vreo duzină de jucării sexuale la bordul aeronavei din care de-abia coborâseră soţii Jolie-Pitt.

Cei doi ex-i nu făceau un secret din faptul că exista o atracţie evidentă între ei doi. La un moment dat, Angie nu s-a ascuns când a făcut destul de multe cumpărături într-un sex shop cu lenjerie intimă deochiată şi accesorii hot. „Angelina a ieşit din magazin cu lenjerie sexy din dantelă şi cărţi despre sex. Ea adoră să se uite la lenjerie intimă şi să admire cam tot ce e făcut din piele. Brad e un bărbat norocos!”, a adăugat o sursă pentru The Mirror.

Bad girl

Până şi Pitt a recunoscut ce bombă sexy avea lângă el. „Angie e în continuare o bad girl! Într-un mod cât se poate de adorabil, dar nicidecum pentru consumul public”, spunea actorul prin 2012.

eidoiiar jpg jpeg

Din păcate, oricând de potriviţi au fost din multe puncte de vedere, Brad şi Angie s-au despărţit. „Oricât de supărată e Angie pe Brad, ea tot recunoaşte că el a fost cel mai bun partener de sex din viaţa ei. Chiar dacă Brad e ultimul lucru la care vrea ea să se gândească atunci când vine vorba despre viaţa ei sexuală, pur şi simplu nu se poate abţine să nu se gândească la el, pentru că el a fost totul pentru ea”, a conchis Hollywood Life în 2018.

toteidoi jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg