Brad Pitt s-a afișat cu noua cucerire. Actorul i-a făcut ochi dulci senzualei brunete din 2020

30 august, 2022
emily și brad jpg

Dacă te-ai uitat la videoclipul hitului de acum câțiva ani ”Blurred Line” nu aveai cum să nu remarci o superbă domnișoară cu care solistul dansa.

Ei bine, este vorba de un model celebru, o proaspătă mămică, autoare și viitoare divorțată.

Emily Ratajkowski pare că i-a atras atenția sex simbolului Brad Pitt. Și asta nu de ieri, de azi, ci chiar din 2020, de la petrecerea Oscarurilor organizată de Vanity Fair. O sursă a menționat OK!Magazine SUA: ”Brad s-a îndrăgostit de Emily din 2020, de la petrecerea Oscarurilor. Au avut ocazia să discute și să se cunoască, fără a deveni intimi.”

Acum, nu ar mai exista nicio opreliște pentru ca relația să intre pe un făgaș normal pentru doi oameni care se simt atrași unul de celălalt.

Potrivit unor publicații mondene americane, Emily Ratajkowski și Brad Pitt ar fi început o idilă. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant elegant din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, SUA.

Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard după numeroase infidelități ale acestuia. Modelul are un băiețel pe care l-a adus pe lume în 2021, dar silueta sa impecabilă de model s-a păstrat și după sarcină.

Ratajkowski a fost implicată într-un scandal cu Robin Thicke, artistul cunoscut pentru hitul “Blurred Lines”, pe care l-a acuzat că a agresat-o sexual la filmările clipului. Destăinurile au fost făcute în cartea scrisă de tânără.

Emily Ratajkowski a mărturisit că Robin Thicke a apucat-o de sâni: ”M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la Robin Thicke”, a dezvăluit supermodelul în cartea sa ”Corpul meu”, lansată în 2021.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg