Brad Pitt îl urăşte pe iubitul lui Jennifer Aniston

14 septembrie, 2011

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”. Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia!

Surse apropiate celebrului actor susţin că acesta nu-l suportă pe Justin Theroux, scenaristul care a devenit de curând febleţea vedetei din serialul „Prietenii tăi”.

Fostul soţ al lui Jennifer Aniston se gândeşte doar la binele acesteia! Cel puţin asta susţine un apropiat de-ai actorului, care poate băga mâna-n foc că partenerul Angelinei Jolie îşi doreşte ca fosta lui soţie să-şi găsească fericirea: „Brad e de părere că Jen are nevoie de cineva care să nu aibă toane şi să nu fie misterios precum e Justin. El şi-a dorit tot timpul ca ea să-şi găsească jumătatea, mai ales că se simte vinovat din cauza felului în care şi-a încheiat mariajul cu ea. Cu toate astea nu-l place pe Justin şi nu a făcut un secret din asta, spune în stânga şi-n dreapta că nu-l preferă”, a declarat o sursă pentru publicaţia britanică „Now”.

foto: www.showbizspy.comRecente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg