Brad Pitt, într-o stare deplorabilă după anunţul divorţului

4 octombrie, 2016
Brad Pitt Arriving On A Flight At LAX jpeg

Au trecut deja două săptămâni de când Angelina Jolie a depus actele de divorţ. Două săptămâni de când viaţa lui a fost dată complet peste cap, iar el n-a avut nicio putere să pună stop avalanşei pornite de soţia lui.

Lui Brad nu-i vine să creadă cât de mult s-a schimbat viaţa lui în două săptămâni

Şi peste toate acestea, în acest timp, actorul a încercat să demonstreze că nu are probleme cu consumul de alcool sau droguri şi nici nu este o persoană violentă, aşa cum a lăsat să se înţeleagă încă – soţia lui, cea cu care şi-a împărţit ultimii 12 ani din viaţă.

Un cumul de trăiri care pare să-l fi dezechilibrat serios pe Brad Pitt, acesta fiind acum, după spusele apropiaţilor lui, într-o stare deplorabilă. Potrivit unei surse citate de ”UsWeekly, actorul este ”într-o stare emoţională foarte proastă”, şi-ncă ”nu poate crede cum a ajuns să arate viaţa lui”. ”Este cumplit de afectat”, spune resprectiva sursă, care a mărturisit şi că actorul plânge şi-şi sună în fiecare zi.

Totuşi, actorul pare să aibă un plan pentru a se pune din nou pe picioare şi pentru a-şi recăpăta copiii: ”Copiii sunt singurii care-l fac să reziste. A apelat la familia lui în această perioadă şi vorbeşte constant cu prietenii şi părinţii lui. Mama lui îl sună în fiecare zi”.

Amintim că părinţii lui Brad sunt Jane şi Bill Pitt şi locuiesc tocmai în Missouri. Actorul are şi un frate pe nume Doug, în vârstă de 50 de ani, şi o soră pe nume Julie, în vârstă de 47 de ani.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg