Brad Pitt, prins că flirtează cu o altă blondă celebră. Despre cine este vorba?

11 aprilie, 2017
brad, sienna miller jpeg

Celibatarul Brad Pitt pare să fi pus ochii pe o altă femeie celebră. După despărţirea de Angelina Jolie, s-a zvonit că Brad ar fi avut o relaţie cu actriţa Kate Hudson, sau că s-ar fi întors în braţele fostei neveste dinaintea Angelinei, Jennifer Aniston. Dar acum presa de peste ocean îl dă pe Brad Pitt amorezat de o altă blondă celebră, colegă de breaslă. De curând, cei doi au participat la premiera filmului "The Lost City Of Z" în Hollywood, California şi, deşi nimeni nu a ştiut de noua pasiune a actorului, se pare că cei prezenţi la eveniment au observat cum Pitt, 53 de ani, flirta cu unul dintre starurile noului film la a cărui apariţie a contribut şi Pitt în calitate de producător.

Brad şi Sienna au flirtat la un eveniment.

Potrivit publicaţiei Page Six, Brad s-a întreţinut cu actriţa Sienna Miller, care, de altfel, a fost apariţia de senzaţie a serii. Surse spun că cei doi au fost la un restaurant din apropierea cinematografului Arclight din Los Angeles, unde a avut loc premiera filmului The Lost City of Z, împreună cu un grup de prieteni. Dar Pitt şi Miller au părut că „se bucură foarte mult de compania celuilalt,“ şi „au vorbit toată noaptea“, a declarat o sursă pentru New York Post.

O sursă apropiată de Miller a spus că la cină au fost de 25 de persoane şi că au discutat între ei pe tot parcursul serii. „Uite care este adevărul: Brad Pitt produce filmul în care am jucat, dar nu l-am văzut mai deloc. El nu a fost pe platourile de filmare“, a spus Miller. „Ştii, el este producătorul filmului şi l-am întâlnit doar de două ori. E o nebunie.“ Recent, Pitt ar mai fi avut o legătură şi cu actriţa Kate Hudson, dar apropiaţii lui spus că: „Aceste ştiri sunt false.“

Foto: Arhiva OK



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg