Brad Pitt se ţine departe de alcool şi droguri. În ce şi-a transformat casa?!

9 martie, 2017
casa brad pitt jpeg

... într-un centru de reabilitare modern şi confortabil, din câte ne povestesc prietenii actorului. Se pare că Brad Pitt e hotărât să-i demonstreze Angelinei Jolie că este un adult responsabil, gata să le aibă grija de unul singur celor şase copii ai lor.

Casa în care locuieşte acum Brad Pitt

De când s-a despărţit de Angelina Jolie, Brad locuieşte în casa cu ieşire la plajă, din Santa Barbara, pe care a cumpărat-o în urmă şaptesprezece ani. Această casă este perfectă pentru nevoile lui Brad din acest moment, dat fiind faptul că se află la o distanţă de 160 de kilometri de Los Angeles, ceea ce-nsemnă poate să-şi viziteze oricând copiii. În plus, faptul că nu mai locuieşte la Hollywood, actorul este ferit, cumva, de tentaţii.

Brad s-a mutat în casa achiziţionată în anul 2000

De altfel, acesta ar fi fost motivul pentru care Brad a decis să locuiască în reşedinţa achiziţionată în anul 2000. Potrivit unor surse din anturajul actorului, starul hollywoodian este decis să se ţină departe de alcool şi droguri, pentru a-i demonstra Angelinei că este un tată responsabil. ”Brad nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru droguri şi alcool, el a fost dintotdeauna sufletul petrecerii. A fost, aşadar, o schimbare radicală, pe care e determinat s-o ducă până la capăt. A schimbat jointurile cu sucurile naturale, berile cu plimbări cu bicicleta.”, a mărturisit un prieten de-al actorului.

Şi se pare că prietenii îi sunt aproape în această schimbare, ajutându-l să-şi ducă planurile la capăt, pentru a nu pierde custodia copiilor săi. ”S-a trezit prins în aceste obiceiuri negative. Prietenii lui îl ţin acum sub supraveghere, se asigură că nu se plictiseşte sau se simte singur.”, a mai adăugat respectivul apropiat.

În urmă cu câţiva ani, alături de copiii lui

Şi Brad şi-ar fi luat măsuri să nu se plictisească, achiziţionându-şi, asemenea prietenului George Clooney, o motocicletă, cu care iese, din când în când, la plimbări pe plajă, aşa cum făcea odinioară cu copiii săi.

foto: arhivă, hepta



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg