Brad şi Angelina se căsătoresc în acest weekend?

10 august, 2012

Speculaţiile despre nunta cuplului de aur al Hollywoodului, care ar urma să aibă loc chiar în acest weekend, sunt la cote maxime

Speculaţiile despre nunta cuplului de aur al Hollywoodului, care ar urma să aibă loc chiar în acest weekend, sunt la cote maxime

Presa de peste Ocean scrie că la Castelul Miraval din Franţa, proprietatea celor doi actori, sunt pregătiri pentru o mega-petrecere - iar o parte dintre oaspeţi, printre care, desigur, socrii mari şi bijutierul casei Jolie-Pitt, Robert Procop, au ajuns deja. Bunul prieten al lui Brad, George Clooney, nu va lipsi nici el.

Lipseşte doar confirmarea că evenimentul care se pregăteşte este chiar nunta celor doi. "Brad a supravegheat personal pregătirile. Unii spun că e o petrecere pentru Jane şi Bill, părinţii lui, alţii că e vorba de nunta lui Angie cu Brad. E agitaţie mare la castel", a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi, care şi-au dezvăluit logodna în aprilie, după o relaţie de aproape 7 ani, ar urma să-şi unească destinele în micuţa capelă care se află chiar pe domeniul Miraval.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg