Bran, polul distracției pentru milionarii lumii. Și-au ascuns ritualurile secrete cu o prelată imensă

31 octombrie, 2022
FotoJetBran jpg

România a devenit, în weekendul ce tocmai a trecut, polul distracției de Halloween, una dintre cele mai populare sărbători americane.

Și pentru bogații lumii vor să se distreze cu stil, au ales s-o facă la Bran. Deși Elon Musk nu a fost fotografiat de nimeni și nici Angelina Jolie, presa mondenă vuiește că acesta s-a aflat la petrecerea de pomină pe care a organizat-o în județul Brașov.

Petrecerea a luat startul încă de sâmbătă, când miliardarii lumii și frumoasele modelingului s-au strâns la o altă petrecere tematică, în superba Poiana Brașov, la o stână de fițe, unde s-au distrat în aer liber, creată fiind de organizatori atmosfera înfricoșătoare, cu zgomote și costume tematice. Câteva dintre invitatele la petrecerea monstru organizată de Elon Musk au publicat pe pagina lor de socializare filmulețe cu petrecerea. Un martor care și-a păstrat anonimatul, angajat la stâna respectivă a declarat Pro TV că i-a văzut personal pe Elon Musk și pe Angelina Jolie. Despre cel mai bogat om al planetei a spus că era ”îmbrăcat foarte elegant”, iar Angelina Jolie purta ”o rochie transparentă, verzuie.”

Ziua s-au distrat copios în centrul Brașovului, în zona Republicii și a Bisericii Negre. Acolo invitații americani s-au pierdut în mulțime, căci centrul Brașovului este mereu animat de străini. Totuși, nu e ca și cum o vezi pe Elle MacPherson zilnic în România.

Petrecerea de la Bran (2) jpg

Frumoasele lumii s-au plimbat la pas, s-au fotografiat cu peisajele care îți taie respirația și au folosit constant hashtag-uri de genul Transilvania, Bran sau Dracula.

Unii dintre cei mai bogați oameni din lume, inclusiv Tesla și CEO-ul SpaceX Elon Musk și artiști celebri precum Angelina Jolie, Julia Sandstorm, Elle MacPherson și-au anunțat prezența la petrecerea VIP de Halloween la Castelul Bran din Transilvania, România.

Castelul a fost prezentat în Dracula lui Bram Stoker, deși, din punct de vedere istoric, nu a existat nicio legătură între celebrul vampir și voievod.

La petrecere au participat și au fost filmați inclusiv în Brașov Sergey Brin (fondatorul Google), Luke Nosek (cofondatorul PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al consiliului de administrație al Space X), Larry Page (co -fondatorul Google), precum și mai multe celebrități din lumea artei.

Se spune că petrecerea a fost organizată în colaborare cu proprietarul Castelului Bran, arhiducele Dominic von Habsburg.

Petrecerea de pomină de la Bran a fost aranjată până în cele mai mici detalii. Și pentru că ce ar fi un Halloween fără ritualuri, bogații lumii și-au dat ca temă să vină mascați și costumați și să se distreze în camerele de tortură și cotloanele întunecate ale castelului. Dar ca discreția să fie maximă, s-au asigurat că nimeni nu va putea să fotografieze ce se întâmplă în interior, de aceea câțiva angajați au fost filmați ieri în timp ce montau prelate imense, negre, pentru a asigura atât de dorita intimitate.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique