Brigitte Nielsen dă cărţile pe faţă despre incidentul din 1986, când Stallone a agresat o minoră

20 noiembrie, 2017
Brigitte Nielsen jpeg

La vremea aceea, Brigitte şi Sylvester Stallone erau căsătoriţi. Aşa încât TMZ a intervievat-o despre acuzaţia primită de Sly, potrivit căreia starul a agresat sexual o minoră, forţând-o la sex în trei, cu el şi cu bodyguardul lui, în 1986, în Las Vegas - unde se afla la filmările peliculei Over the Top.

image

"În vara lui 1986 eram proaspăt căsătoriţi. Eu şi Sly eram nedespărţiţi la filmările Over the Top din Las Vegas. Iar persoana care-l acuză pretinde că se afla la 8:30 seara în apartamentul nostru de la Hilton. Dar aşa ceva n-avea cum să se întâmple. În majoritatea timpului, îl vedeam cum filmează. Seara luam cina şi ne duceam în apartamentul nostru. Nicio altă persoană nu s-a aflat în acel apartament cu el în afara de mine. Deci toată povestea e o minciună.  Sunt absolut sigură că acest incident n-ar fi avut cum să se petreacă. Este incredibil că Sylvester şi familia lui trebuie să sufere din cauza a ceva ce nu s-a întâmplat.", a declarat Brigitte.

Sly este apărat şi de actorul David Mendenhall, care i-ar fi făcut cunoştinţă cu minora victimă. "Am fost şocat când am citit povestea. E complet fals că eu i-am făcut cunoştinţă cu o puştoaică de 16 ani lângă liftul hotelului sau oriunde altundeva. Singurele persoane pe care i le-am prezentat lui Sly au fost rudele mele, care m-au vizitat pe platoul de filmare", spune Mendenhall.

În vârstă de 71 de ani, Stallone s-a trezit acuzat acum câteva zile că a constrâns o minoră să întreţină relaţii intime cu el şi cu bodyguardul lui, Michael „Mike” De Luca. Totul s-a întâmplat la hotelul Hilton din Las Vegas în iulie 1986. Adolescenta a mărturisit că a întreţinut relaţii sexuale cu Stallone, iar el l-a încurajat şi pe De Luca să li se alăture. În acel moment, tânăra anonimă s-a simţit „foarte incomod”, dar se pare că ” nu a avut de ales”. De Luca a mers atât de departe, încât a forţat-o pe adolescentă să îi facă sex oral înainte de a întreţine relaţii intime cu el, în timp ce Stallone îi făcea ei sex oral, iar toate aceste detalii vin direct din raportul poliţiei de la acea vreme. Poliţia nu a luat măsuri în acest caz la vremea respectivă, deoarece, deşi victima a ajuns la poliţie, de ruşine nu a mai depus plângere, dar declaraţia ei a rămas într-un raport din 1986.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg