Britney Spears, acuzată de hărţuire sexuală

9 septembrie, 2010

Fostul bodyguard al cântăreţei a intentat un proces împotriva ei. Potrivit acestuia, tânăra i-a făcut avansuri în repetate rânduri, până când bărbatul, sătul, şi-a dat demisia.

Fostul bodyguard al cântăreţei a intentat un proces împotriva ei. Potrivit acestuia, tânăra i-a făcut avansuri în repetate rânduri, până când bărbatul, sătul, şi-a dat demisia.

Acestea nu sunt singurele acuze aduse lui Britney Spears (28). Fernando Flores pretinde că solista îşi abuza în mod frecvent cei doi copii, pe Sean Preston (4) şi pe Jayden James (3). Fost poliţist, se pare că bodyguardul n-a fost în stare să-i ţină piept cântăreţei când aceasta a hotărât să-i ajungă în pat.

„A apărut într-o zi purtând doar un combinezon transparent şi când s-a aplecat să-şi ridice ţigara pe care a scăpat-o în mod intenţionat, am văzut că nu purta lenjerie şi a ţinut să-mi arate asta în mod repetat”, susţine Flores. În aceleaşi declaraţii depuse la tribunalul din Los Angeles, el mai spune şi că Britney obişnuia să întreţină relaţii sexuale cu alţi bărbaţi, de faţă cu el. Cea mai gravă acuzaţie adusă cântăreţei este că aceasta i-a cerut bodyguardului său, în mod repetat, cureaua pentru a-şi altoi cei doi copii. Spears nu a dat, deocamdată, nicio declaraţie în legătură cu acest proces.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg