Britney Spears suferă de demenţă? Vedeta nu poate lua decizii legate de existenţa ei

20 august, 2020
1 britney spears and sam asghari 2 1 jpg jpeg

Dup─â cum ┼čtim, fosta Prin┼úes─â Pop a cerut ├«n instan┼ú─â ie┼čirea de sub tutela legal─â a tat─âlui ei, Jamie Spears.

Un Jamie Spears care are, ├«n acest moment, dreptul asupra deciziilor financiare ┼či a celor legate de cariera fiicei lui, ├«n v├órst─â de 38 de ani. S-au ├«mplinit 12 ani de c├ónd b─ârbatul de 68 de ani de┼úine tutela fiicei sale adulte, lucru care a intrat ├«n vigoare odat─â cu ie┼čirea nervoas─â inexplicabil─â a divei pop, care s-a ras ├«n cap ┼či a avut un comportament violent ├«n public.

3 jamie britney spears jpg jpeg

De fapt, Britney nu dore┼čte independen┼úa financiar─â, ci trecerea tutelei c─âtre femeia care se ocup─â de asisten┼úa ei medical─â, un fel de manager de s─ân─âtate, pe numele ei Jodi Montgomery. Aceasta a mai ├«ndeplinit acest rol timp de un an, atunci c├ónd tat─âl vedetei s-a retras pe motive de s─ân─âtate. Ei bine, instan┼úa din Los Angeles a respins, ├«ntr-o prim─â sesiune, cererea vedetei ┼či a dispus ca tutela legal─â asupra vedetei s─â r─âm├ón─â la tat─âl ei p├ón─â ├«n februarie 2021.

stanga
dreapta
3 jamie britney spears jpg jpeg
3 britney spears 38 de ani 5 jpg jpeg
1 britney spears and sam asghari 2 1 jpg jpeg

O surs─â citat─â de TMZ sus┼úine c─â Britney, posesoare a unei averi de circa 58 de milioane de dolari, a fost declarat─â incapabil─â s─â ia decizii importante privitoare la existen┼úa ei din cauza unei boli mintale de care sufer─â, s─ân─âtatea acesteia degrad├óndu-se ├«n ultimul an. 

Alte surse dau ┼či un nume acestei boli: demen┼ú─â.

3 britney spears 38 de ani 5 jpg jpeg

├Än documente oficiale care au fost aduse ├«n instan┼ú─â ├«nc─â din 2008 ┼či care, cumva, au ajuns ├«n pres─â ├«n 2016, Jamie Spears sus┼úine c─â fiica sa sufer─â de demen┼ú─â ┼či c─â are nevoie de tutel─â legal─â ├«n tot ceea ce prive┼čte existen┼úa sa. 

O parte dintre fanii lui Britney au semnalat de mult timp c─â aceasta are un comportament bizar, chiar ┼či ├«n felul ├«n care ├«┼či manageriaz─â pagina de Instagram, acolo unde vedeta obi┼čnuie┼čte s─â posteze acelea┼či poze de mai multe ori sau s─â le completeze cu mesaje care nu au niciun sens.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg