Brooke Shields îşi scoate din sărite vecinii

17 martie, 2010

Orice vedetă de primă mână care se respectă trebuie să deţină, pe lângă premii şi admiraţia publicului, o armată de angajaţi la dispoziţia ei, o garderobă impresionantă, un stil original şi ditamai palatul în chip de cămin.

Orice vedetă de primă mână care se respectă trebuie să deţină, pe lângă premii şi admiraţia publicului, o armată de angajaţi la dispoziţia ei, o garderobă impresionantă, un stil original şi ditamai palatul în chip de cămin.

Iar pentru a face rost de asemenea minunăţii, trebuie, adesea, să îndure multe, chit că achiziţionarea se dovedeşte a fi foarte obositoare sau costisitoare, chit că ajunge să îi deranjeze pe cei din jur.

Vedetă cu ştate vechi la Hollywood, Brooke Shields îşi permite şi îşi doreşte o casă în ton cu toate capriciile şi gusturile ei. Preţul unui asemenea cămin? În cazul actriţei, nu se calculează în dolari, ci în nervii pe care şi-i face din cauza reproşurilor pe care le adună de la vecini. Terorizaţi de zgomotul şi mizeria care se fac în urma construirii unei extensii la casa de 5, 6 milioane de dolari a vedetei, vecinii, la fel de înstăriţi şi pretenţioşi ca Brooke, se plâng întruna. Unii chiar ameninţă că se vor muta, dacă aceste condiţii de trai nu se vor schimba în curând. "Muncitorii încep lucrul la ora şase, în fiecare dimineaţă, şi oamenii nu mai suportă. Iar lucrul acesta durează deja de câteva luni bune", se plânge unul dintre vecini. Mai nou, nici şeful de şantier nu mai suportă mustrările şi îi redirecţionează către proprietară pe cei care îl ţin din muncă cu plângerile.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}