Bruce Jenner şi-a făcut implant mamar!

3 aprilie, 2015

Bruce Jenner îşi duce dorinţa de a deveni femeie până la capăt. Cel care le-a fost ca un tată surorilor Kardashian timp de douăzeci de ani şi-a făcut implant mamar. Deşi nimeni din familia Kardashian sau Jenner

Bruce Jenner îşi duce dorinţa de a deveni femeie până la capăt. Cel care le-a fost ca un tată surorilor Kardashian timp de douăzeci de ani şi-a făcut implant mamar.

Deşi nimeni din familia Kardashian sau Jenner nu a confirmat încă această veste, mai mulţi apropiaţi de-ai lor dau asigurări că acest lucru chiar s-a întâmplat. Iar vizita de zilele trecute a lui Kim la reşedinţa fostului atlet olimpic din Malibu întăreşte această credinţă.

Kim Kardashian a fost fotografiată de paparazzi pe când îi făcea o vizită inopinată lui Bruce Jenner. Potrivit unor surse, Kim a mers să-l vadă pe Bruce pentru a se asigura că este în regulă şi pentru a-şi oferi susţinerea.

Aceeaşi sursă a afirmat că Bruce s-a bucurat de vizita lui Kim şi că cei doi chiar s-au amuzat pe baza situaţiei, Kim tachinându-l pe acesta: ”Tot sânii mei sunt mai mari.”.

Se pare că în această perioadă, Bruce se recuperează după operaţie şi că este nevoit să poartă un sutien special, motiv pentru care nu a mai ieşit din casă de câteva zile.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate