Bruce Willis are un început de Alzheimer? Ce spun colaboratorii săi e halucinant

22 martie, 2022
6 bruce willis inceput de alzheimer dementa uita isi pierde memoria 2022 2 jpg jpeg

Tocmai şi-a sărbătorit a 67-a aniversare, că au şi început să apară informaţii cum că starul din "Die Hard" ar îmbătrâni prematur.

E greu să ţi-l imaginezi pe Bruce Willis, unul dintre cei mai iubiţi actori ai filmelor de acţiune devenind un pensionar antipatic, uituc şi ursuz. Dar, cum vârsta nu iartă pe nimeni, se pare că şi cel mai "greu de pensionat" star de la Hollywood a fost lovit de afecţiunile senectuţii.

Cel puţin, asta susţin câţiva cineaşti, care spun că a devenit dificil la filmări, uită textul, nu poate învăţa replici, nu zâmbeşte, nu se poate mişca aşa cum ar trebui şi că merge mereu însoţit de un asistent. 

De pildă, regizorul iraniano-american Matt Eskandari a afirmat în mediul onlie că Bruce Willis a început să-şi piardă memoria: „Îl cunosc bine pentru că l-am regizat în mai multe filme în ultimii doi ani. Este o situaţie tristă să vezi o legendă. ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi.”

Răspunzându-i unui internaut, care afirma că Willis a căzut în dizgraţie cu cele 8 filme nominalizate la Zmeura de Aur, după ce în cariera sa a luicrat cu Quentin Tarantino, Brian De Palma and Wes Anderson, Eskandari a răspuns franc: "Suferă de demenţă." Clinic, una dintre afecţiunile cauzate de sindromul Alzheimer, scrie "NZ Herald".

Dacă e să facem o retrospectivă a carierei sale, trebuie spus că Bruce Willis a studiat actoria pentru a-şi trata bâlbâiala, care l-a făcut mult timp ţinta glumelor proaste şi din cauza căreia a fost şi concediat dintr-un bar din Manhattan. Neajunsuri care au fost demult şterse de succesele repurtate cu blockbusterele "Die Hard", "Pulp Fiction", "The sixth sence" şi "Armageddon".

Din păcate, însă, nu putem trece cu vedere cele 8 pelicule extrem de slabe apărute în ultima vreme, pe care fanii le pun pe seama ambiţiei sale de-a rămâne în centrul atenţiei, în pofida deteriorării stării sale. Cele mai prost cotate sunt „American Siege”, „Apex” şi „Out of Death”, care au primit un scor de 0% din partea criticilor. Celelalte producţii în care apare sunt "Cosmic Sin", "Deadlock", "Fortress", "Midnight in the Switchgrass" şi "Survive the Game".

Nu este primul actor care se luptă cu o asemenea afecţiune gravă. Robin Williams, afectat de demenţa cu corpi Lewy, a preferat să-şi ia viaţa decât să-şi vadă arta dispărând; Charlton Heston a recunoscut în 2002 că suferea de Alzheimer, în timp ce Sean Connery a preferat să se retragă.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg