Ca-n Bodyguard? Mel B are o relaţie nouă şi surprinzătoare

15 august, 2017
Exclusive    Melanie Brown & Her Husband Enjoy The Day Out On A Yacht In Spain jpeg

După un divorţ cu năbădăi de soţul ei, Stephen Belafonte, iată că Mel B nu renunţă la dragoste, dar încearcă să-şi refacă viaţa cu un bărbat care să nu aibă legătură cu showbizul. Un anonim, cum ar veni.

Conform site-ului TMZ, fosta Spice Girl de 42 de ani ar fi început o relaţie cu un poliţist din Beverly Hills, iar povestea lor durează deja de câteva luni. Este evident de ce Mel a dorit ca această relaţie să fie, deocamdată, secretă. Încă nu s-a terminat divorţul amar de Belafonte, cel pe care l-a acuzat de violenţă fizică şi psihică. Presa americană susţine că britanica ar fi cunoscut poliţistul prin intermediul unor prieteni comuni, iar de aici până la dragoste n-a mai fost decât un pas.

image

Mel este în plin divorţ de Stephen Belafonte

Acest bărbat nou din viaţa vedetei ar fi însoţit-o deja pe aceasta la numeroase evenimente legate de emisiunea ei, America's Got Talent. Este şi convenabilă această nouă legătură, având în vedere că Mel se teme de fostul ei soţ, Stephen, iar poliţistul este înarmat şi, deci, cel mai potrivit pentru protecţia acesteia.

După cum ştim, Mel a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, susţinând că acesta este periculos şi are şi permis de armă.

Mel B a depus actele de divorţ de Stephen Belafonte în luna martie a acestui an, după un mariaj de zece ani din care a rezultat unul dintre cei trei copii ai divei, Madison (5).Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg