Cade Elin din nou în plasa lui Tiger?

24 septembrie, 2010

Nici nu s-a terminat bine procesul de divorţ, că frumoasa blondă poartă din nou verigheta pe care i-a pus-o pe deget faimosul jucător de golf.

Nici nu s-a terminat bine procesul de divorţ, că frumoasa blondă poartă din nou verigheta pe care i-a pus-o pe deget faimosul jucător de golf. Se pare că modelul Elin Nordegren (30) nu poate renunţa la fostul ei soţ, oricât de mult ar fi suferit din cauza infidelităţilor acestuia. Tiger Woods (34) a fost implicat, de curând, într-un scandal sexual, după ce mai multe dintre fostele lui amante s-au hotărât să facă publice picanteriile din timpul întâlnirilor dintre ei.

Deşi iniţial a anunţat că nu doreşte să se despartă de soţul ei şi că face tot posibilul pentru a-l ierta, Elin a intentat până la urmă hârtiile de divorţ, chiar dacă Tiger s-a internat inclusiv într-un centru pentru combaterea dependenţei de sex. Acum însă, blonda de origine suedeză s-a afişat în public cu verigheta pe inelarul stâng, dând de înţeles că între ea şi Tiger ar mai exista ceva. Imediat după divorţ, Elin a renunţat la inel. Însă ori îi plăcea prea mult bijuteria, ori blonda s-a hotărât să-i mai dea o şansă jucătorului de golf, că acum o poartă din nou.

Apropiaţi ai lui Elin au declarat chiar că frumoasa îşi caută o casă în Florida, în apropierea vilei deţinute de Tiger. O explicaţie pentru acest gest ar fi că-şi doreşte ca cei doi copii pe care îi are împreună cu Tiger, Sam (3) şi Charlie (1), să crească în vecinătatea tatălui lor. În acelaşi timp, ea ar putea, astfel, să-l ţină sub supraveghere pe fostul ei soţ, pentru a se convinge dacă merită să se împace cu el.

Foto: NorthFotoRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}