Calvin Harris s-a cuplat cu o actriţă de telenovele?

6 septembrie, 2016
nou cuplu jpeg

Celebrul DJ se pare că a dat-o uitării pe fosta iubită, cântăreaţa Taylor Swift. Calvin a fost fotografiat de paparazzi în compania unei actriţe focoase, pe care o ştim din telenovelele mexicane, dar şi graţie faptului că s-a iubit cu Liam Hemsworth.

Se zvoneşte că cei doi formează un cuplu în prezent

Eiza Gonzalez este cea cu care Calvin Harris a fost surprins, recent, în ipostaze intime. Sâmbătă, se pare că cei doi au mers la o petrecere de la care au plecat ţinându-se de mână, alimentând astfel zvonurile că ar forma un cuplu.

Informaţia a fost confirmată şi de o sursă din anturajul celor doi, potrivit jurnaliştilor de la UsWeekly. ”De curând, au început să iasă împreună. Au vrut să-şi ţină departe de ochii curioşi această relaţie, însă cum au apărut deja fotografii cu ei... şi-au asumat relaţia. Sunt fericiţi împreună şi vor să vadă cum evoluează lucrurile între ei”, a precizat respectiva sursă.

Amintim că despre Harris, care s-a despărţit în iunie de Taylor Swift, s-a mai zvonit şi că ar forma un cuplu cu Tinashe, cu care DJ-ul fusese văzut de 2-3 ori în luna iulie. Însă, cum cei doi n-au mai fost văzuţi împreună bănuim că a fost o simplă aventură. Rămâne de văzut, aşadar, dacă relaţia cu Eiza Gonzalez va fi una de durată.

Cât despre Eiza, ştim că ea s-a cuplat cu Liam Hemsworth în 2013, la o zi de la despărţirea acestuia de Miley Cyrus. Nu ştim de ce n-au funcţionat lucrurile între ei, dar ştim că relaţia lor n-a durat prea mult. De curând se zvonise că Eiza formează un cuplu cu Cristiano Ronaldo, căci au fost văzuţi împreună într-un club, în luna iulie.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg