Cameron Diaz, însărcinată? Vezi ce o dă de gol!

1 septembrie, 2015
"Sex Tape"   Photocall jpeg

Benji Madden şi Cameron Diaz s-au căsătorit la începutul acestui an şi de atunci cei doi tot încearcă să devină părinţi, potrivit apropiaţilor.

Dar iată că dorinţa li s-a împlinit. Sau cel puţin asta titrează presa de peste Ocean, care face apel la declaraţiile unui apropiat care susţine cu tărie că actriţa este deja însărcinată în opt săptămâni, dar şi la faptul că ultima dată când a fost văzută, Cameron a avut grijă să-şi acopere cât mai bine cu putinţă burta.

image

Vorbim de întâmplarea de luni, pe când Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, au aterizat pe aeroportul din Los Angeles, întorcându-se din Sydney, acolo unde Benji şi fratele lui Joel au participat la finala show-ului The Voice Australia, în cadrul căruia sunt juraţi.

În fotografiile surprinse de paparazzi, cei doi zâmbesc şi par relaxaţi, deşi a fost vorba de un zbor de 16 ore. Însă ceea ce a atras atenţia presei a fost faptul că actriţa în vârstă de 43 de ani a avut grijă, în mod deosebit, să-şi ascundă burta, alimentând astfel zvonurile privind sarcina.

O altă declaraţie care întăreşte această idee îi aparţine unui prieten de-al actriţei care afirmă că aceasta este într-adevăr însărcinată şi că nu o să facă un anunţ public decât după ce ajunge în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Sursa foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg