Cameron Diaz, înşelată de soţ? Iată cine ar fi amanta!

22 noiembrie, 2016
Exclusive    Cameron Diaz & Benji Madden Stop For Organic Juice In Studio City jpeg

Frumoasa actriţă nu este singura femeie importantă din viaţa lui Benji Madden, conform celor descoperite de presa americană. Iar cea care devine tot mai apropiată de soţul lui Cameron este şi ea cât se poate de faimoasă şi de atrăgătoare!

image

RadarOnline a aflat, prin sursele sale, că Benji Madden nu îi este fidel soţiei sale. Iar cea care ar fi prespusa amantă este nimeni alta decât cântăreaţa britanică Jessie J! După ce s-a implicat în mariajul lui Nicole Richie cu Joel, Jessie a găsit altă căsnicie pe care să o tulbure.

“Cameron e neagră de supărare din cauza apropierii dintre Benji şi Jessie”, a declarat o sursă pentru tabloidul american. “E un adevărat coşmar, care, din păcate, se repetă! Cam a văzut îngrozită cum Jessie aproape că a distrus căsnicia dintre Nicole şi cumnatul ei, Joel, iar acum trebuie să treacă prin experienţe asemănătoare”, a explicat acesta.

Jessie J, nedespărţită de soţul lui Cameron Diaz

O dovadă că Jessie a depăşit orice limită şi s-a amestecat unde nu-i fiebe oala e că a postat nişte imagini prea personale cu Madden pe reţelele de socializare.

“Nicole a reuşit să-şi salveze mariajul, ameninţându-l pe Joel că-l părăseşte dacă nu se distanţează de Jessie. Din moment ce Joel şi Benji o manageriază împreună pe Jessie, Benji s-a simţit nevoit să-l lase pe Joel să se retragă şi a preluat el responsabilităţile şi relaţia apropiată cu Jessie J”, a declarat sursa pentru RadarOnline. Rămţne de văzut dacă Diaz pune şi ea piciorul în prag şi reuşeşte astfel să-şi salveze căsnicia!Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg