Cameron Diaz nu vrea iubiri pe termen lung

23 iulie, 2010

Actriţa care s-a întâlnit cu unii dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood a spus că nu se vede alături de o singură persoană pentru tot restul vieţii.

Actriţa care s-a întâlnit cu unii dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood a spus că nu se vede alături de o singură persoană pentru tot restul vieţii. Speriată de angajamente, frumoasa este celebră deja pentru faptul că-şi părăseşte iubiţii când lumea se aşteaptă s-o vadă în faţa altarului

Cameron Diaz (37) se află, în prezent, într-un turneu de promovare a filmului “Knight and Day”, în care îl are partener pe Tom Cruise. Ea a declarat pentru o revistă americană că nu poate să stea prea mult timp alături de un singur bărbat. “Cred că cea mai mare neînţelegere a societăţii în care trăim este că la 18 se presupune că ne întâlnim alesul, să ne căsătorim cu el şi să-l iubim întreaga viaţă. O mare prostie!”, a spus Cameron prin patul căreia s-au perindat Justin Timberlake, Jared Leto sau Matt Dillon.

Frumoasa blondă, pe care presa a combinat-o de curând cu celebrul jucător de baseball, Alex Rodriguez, a mai spus că o sperie gândul de a petrece 80 de ani lângă o singură persoană. “Prefer să-mi schimb partenerii odată la fiecare cinci ani pentru a-mi condimenta puţin viaţa”, a mai spus Diaz. “Cine vrea să petreacă 80 de ani alături de o singură persoană? De ce să nu mai rupi puţin ritmul? Eu cred că, în general, oamenii se sperie de ideea de a se căsători şi a dormi 20 sau 30 de ani lângă acelaşi om”, spune ea hotărâtă. Astfel, frumoasa blondă a simţit să le dea un sfat cititorilor: “În cazul în care nu vă înfricoşează acest gând, mai reflectaţi puţin şi nu o faceţi!” “E în regulă să vă întâlniţi timp de cinci ani cu acelaşi om după care să schimbaţi. Viaţa este frumoasă şi da, dragostea poate dura veşnic, dar foarte rar se întâmplă acest lucru”, a încheiat ea.

În condiţiile acestea, bănuim că frumuseţea ei nu va mai fi suficientă pentru a atrage bărbaţii, mai ales pe cei care doresc să se vadă la casa lor. Pentru cel care într-adevăr îşi va dori s-o vadă în faţa altarului, va fi o adevărată provocare.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Umar Kamani jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg