Cameron Diaz şi-a pus silicoane?

12 ianuarie, 2012

Deşi întotdeauna a afirmat că e mândră de corpul ei şi că nu ar schimba nimic la el, actriţa a intrat în 2012 cu un nou look. Părerea specialiştilor: de Sărbători şi-a făcut cadou un bust nou.

Deşi întotdeauna a afirmat că e mândră de corpul ei şi că nu ar schimba nimic la el, actriţa a intrat în 2012 cu un nou look. Părerea specialiştilor: de Sărbători şi-a făcut cadou un bust nou.

Vezi aici cum arată Cameron cu silicoane

Aflată în vacanţă în Hawaii, starul din „Charlie’s Angels“ a fost imediat remarcată pe plajă. Numai că nu doar tunsoarea ei nouă a atras atenţia privitorilor, ci şi decolteul foarte bine pus în evidenţă de costumul de baie sport cu cupe triunghiulare.

Cei de la "Daily Mail", care au publicat fotografiile cu schimbările evidente ale actriţei, au cerut şi părerea unui specialist, în persoana doctorului estetician Anthony Youn, care a declarat: „Cred că şi-a mărit bustul cu o pereche de silicoane de mici dimensiuni. Şi, de vreme ce e deja la plajă şi pare să n-aibă dureri, e posibil ca operaţia să fi avut loc cu cel puţin două-trei săptămâni în urmă“.

Dacă părerea medicului se confirmă, înseamnă că Diaz şi-a făcut cadou de Sărbători o pereche de silicoane. Cu alte cuvinte, actriţa a intrat în noul an… cu pieptul înainte!

Foto: Dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg