Cameron Diaz vorbeşte pentru prima dată despre fiica ei, Raddix

16 aprilie, 2020
1 screenshot 2020 04 16 at 12 20 16 png png

Actriţa în vârstă de 47 de ani a anunţat, la începutul lunii ianuarie, că ea şi soţul Benji Madden au o fiică pe nume Raddix. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât actiţa nu a fost surprinsă niciodată gravidă. 

Secretul este bine păstrat în continuare, lucru care a alimentat opinia publică şi a determinat-o să emită teoria conform căreia au avut o mamă surogat. Dacă la început Diaz a declarat că nu va împărtăşi niciun detaliu despre copil „înafară de faptul că ea (Raddix) este într-adevăr drăguţă”, într-o apariţie rară pe Instagram Live, vedeta şi-a respectat fanii şi a împărtăşit câteva detalii din viaţa ei în plină pandemie, alături de rockerul Good Charlotte Madden şi fiica lor.

Ea a povestit că a fi mamă este „cea mai bună parte din viaţa mea”, adăugând: „Sunt atât de recunoscătoare şi atât de fericită şi acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”.

Vedeta filmelor There’s Something About Mary, Charlie’s Angels şi The Holiday, a spus că ea şi Madden se „distrează” şi a dezvăluit rutina de noapte a familiei în condiţiile actuale în timp ce SUA se luptă cu pandemia: "Îi facem baie copilului nostru şi o punem la culcare, adică Benji o pune la culcare", "Este atât de bun. Este un tată minunat. Sunt atât de norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil."

Se zvoneşte că mama surogat ar fi chiar cumnata lor, Nicole Ricie, soţia lui Joel Madden
Se zvoneşte că mama surogat ar fi chiar cumnata lor, Nicole Ricie, soţia lui Joel Madden

Diaz şi Madden s-au căsătorit în ianuarie 2015, iar la sfârşitul lunii decembrie, anul trecut, au mărturisit că au o fetiţă pe nume Raddix. Actriţa a mărturisit că a fi mamă la început de drum este similar cu a fi izolată. "Am trăit o viaţă de carantină oricum, pentru că de trei luni şi jumătate stăteam mai mult cu ea. Deci, viaţa mea a fost complet liniştită în ultimele luni", a spus Diaz. Actriţa a mai adăugat că acum se simte ca şi cum ai fi într-o „bulă”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}