Camila, geloasă pe soţul Matthew McConaughey?

11 martie, 2017
28th American Cinematheque Award Honoring Matthew McConaughey   Arrivals jpeg

Ceva este în neregulă cu Calima Alves şi Matthew McConaughey. Deşi formează un cuplu frumos, se pare că lucrurile în relaţia lor nu merg chiar atât de bine cum ne-am fi imaginat, iar, în ultima vreme, Camila a devenit extrem de geloasă.

image

În timp ce promova noua sa colaborare cu compania Target, modelul de origine braziliană de 34 de ani şi-a pierdut cumpătul la un interviu şi a arătat latura sa de femeie foarte geloasă. După ce un reporter mai arţăgos a enervat-o cu o întrebare legată de bărbăţelul său arătos, soţia lui McConaughey a răbufnit. "Camila este atât de drăguţă şi de răbdătoare", a spus reporterul. "Dar, îţi poţi imagina cât de mult se enervează în momentul în care orice interviu cu ea devine despre Matthew?".

image

În timp ce Matthew, 47 de ani, se bucură de faimă, orice ar face, Camila rămâne mereu în umbra lui, luptând să-şi creeze popriul drum într-o industrie care este şi aşa aglomerată. Frumoasa modelină a lansat în 2016 o linie de mâncare organică pentru bebeluşi şi se bate deja în afaceri cu  vedete foarte cunoscute precum Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon.  Credem şi noi că este frustrant să trăieşti mereu în umbra unui soţ foarte cunoscut şi să ajungi să devii geloasă pe cariera sa înfloritoare!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg