Cara Delevingne s-a despărţit de iubită

12 septembrie, 2016
Cara și Annie Clark, iubita ei jpeg

Nu toate poveştile de iubire au un sfârşit fericit! Cel puţin nu aceea a modelului Cara Delevingne şi a iubitei sale, Annie Clark, aka St. Vincent, care data de un şi jumătate.

Cara şi Annie Clark s-au despărţit

Se pare că relaţia dintre Cara Delevingne şi Annie Clark a ajuns la final. Mai mulţi apropiaţi au declarat că cele două au decis să pună punct relaţiei lor de iubire, din cauza faptului că-n ultima vreme au petrecut mai mult timp separat decât împreună.

Informaţia a fost confirmată şi de o sursă citată de publicaţia The Sun.”Cara şi Annie încă mai ţin una la cealalată, însă presiunea unei relaţii la distanţă a devenit cam mult de suportat de către cele două. Primul semn a venit atunci când Cara şi-a sărbătorit ziua de naştere, în luna august, iar Annie n-a venit la petrecerea ei”, a declarat respectiva sursă.

Totuşi, se pare că despărţirea a fost una amicală, iar cele două au păstrat o relaţie destul de bună. ”Au decis să rămână prietene şi speră să-şi rezolve problemele, căci au rămas sentimente între ele. Însă Cara încearcă momentan să treacă peste acest moment prin numeroasele petreceri la care merge”, a declarat un alt apropiat.

Şi aşa pare să fie! Pe Cara am văzut-o la festivaul Burning Man, în Nevada, de unde a postat câteva imagini pentru fanii ei.

Culmea e că, recent, Cara acordase un interviu în revista Vogue în care vorbea despre Annie şi despre relaţia lor. ”Sunt extrem de îndrăgostită. Înaine, nu ştiam ce înseamnă iubirea adevărată. Nu-i înţelegeam profunzimea. Acum ştiu că menirea vieţii este să iubeşti. Fie că iubeşti o persoană anume sau lumea, în genere.”, spunea Cara în urmă cu câteva săptămâni.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg