Cara Delevingne s-a despărţit de iubită

12 septembrie, 2016
Cara și Annie Clark, iubita ei jpeg

Nu toate poveştile de iubire au un sfârşit fericit! Cel puţin nu aceea a modelului Cara Delevingne şi a iubitei sale, Annie Clark, aka St. Vincent, care data de un şi jumătate.

Cara şi Annie Clark s-au despărţit

Se pare că relaţia dintre Cara Delevingne şi Annie Clark a ajuns la final. Mai mulţi apropiaţi au declarat că cele două au decis să pună punct relaţiei lor de iubire, din cauza faptului că-n ultima vreme au petrecut mai mult timp separat decât împreună.

Informaţia a fost confirmată şi de o sursă citată de publicaţia The Sun.”Cara şi Annie încă mai ţin una la cealalată, însă presiunea unei relaţii la distanţă a devenit cam mult de suportat de către cele două. Primul semn a venit atunci când Cara şi-a sărbătorit ziua de naştere, în luna august, iar Annie n-a venit la petrecerea ei”, a declarat respectiva sursă.

Totuşi, se pare că despărţirea a fost una amicală, iar cele două au păstrat o relaţie destul de bună. ”Au decis să rămână prietene şi speră să-şi rezolve problemele, căci au rămas sentimente între ele. Însă Cara încearcă momentan să treacă peste acest moment prin numeroasele petreceri la care merge”, a declarat un alt apropiat.

Şi aşa pare să fie! Pe Cara am văzut-o la festivaul Burning Man, în Nevada, de unde a postat câteva imagini pentru fanii ei.

Culmea e că, recent, Cara acordase un interviu în revista Vogue în care vorbea despre Annie şi despre relaţia lor. ”Sunt extrem de îndrăgostită. Înaine, nu ştiam ce înseamnă iubirea adevărată. Nu-i înţelegeam profunzimea. Acum ştiu că menirea vieţii este să iubeşti. Fie că iubeşti o persoană anume sau lumea, în genere.”, spunea Cara în urmă cu câteva săptămâni.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg